måndag 12 juli 2010

Still no rain...

Solen steker och det har inte regnat på evigheter! En lite otippad tropisk sommar är vad vi har just nu, och jag förstår att det känns härligt i hela kroppen:).

Nu när det är så fint väder funderar vi på att göra nåt som vi aldrig har gjort tidigare, inte ens tänkt på och det är att campa! Alla som känner mig (och maken för den delen) vet att vi inte är den "typiska" camparen och visst vi väljer ett bekvämt alternativ, husbil, men det gills väl också? Så i dag ska vi undersöka om vi kan hyra en husbil och kolla upp en schysst camping, så spännande! Vi campade mycket när jag var liten, men då var det först tält och sedan en risig husvagn som gällde och det känns lite mysigt retro att låta våra barn uppleva detsamma!

Ha en solig dag!

The sun is shining and we are having a tropical summer here in Sweden, no rain in ages:). We are planning for our vacation and there is a lot of things to consider, we are 4 people with 4 different wishes:). Maybe we are going camping,i`m not the typical camper but it would be fun for the kids!

Enjoy this sunny day!

4 kommentarer:

Alison sa...

Looks like beautiful weather. Camping is not my ideal holiday either I like to have my own bathroom and not share with other campers
Alison

Rozmeen sa...

Hi,

And I am your newest follower!

Hugs,
Rozmeen

Sanna sa...

Vilka underbara foton från er Sverigesemester! Ha en fortsatt skön semester!
Kram

mammaxtre sa...

Vad roligt att pröva något nytt. En bekant till mig tog husbilen till Söderköping och parkerade den längs Göra kanal. Ett tips. Där är så fint, så fint. Trosa Camping öär inte så tokigt heller.

Tips från någon som ALDRIG campar :-)