lördag 31 juli 2010

passa på

Ja det måste jag verkligen göra så här den allra sista dagen i Sverige, jag räknar inte med morgondagen då vi sticker vi 10-tiden till Arlanda. Sitter och tänker på hur sällan det blir som jag tänkt och skrivit i bloggen då det varken blev fika på stan eller nån packning gjord för min del i går, det är ju inte direkt busenkelt att packa när man har en 3 månaders bebis som bara är nöjd när man pratar med honom eller pruttar honom på magen:).

Jag känner mig grymt oorganiserad i dag och kanske något stressad jag måste verkligen packa allt i dag, hämta barnen hos kompisar hälsa på min mormor på annan ort, handla råvaror jag ska ha med hem till Singapore och vad mer...just det, ner på stan och göra sista shoppingen ( det låter kanske som om jag inte gjort annat än att shoppat här i Sverige, vilket är rätt långt från sanningen, jag tror varje gång att jag ska shoppa men kommer hem utan påsar...)

Nåväl ingen tid att spilla bort, dags att sätta fart! Kram på er.

Om my gosh I have a lot to do today (as the photo above says in Swedish...sort of anyway) do all the packing, pick up the kids, visit my grandmother, go to the supermarket and by groceries to bring home to Singapore etc etc.
Final day in Swden we are heading back to Singapore tomorrow and I am not looking forward to the long flight home...:). Well I need to get going now, Have a fab day!

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Lycka till med alla bestyr inför hemresan!
Och ha en bra resa!

Kram Marie

Lena Rollmar Kårén sa...

Är det inte ganska skönt att få vara lite oorganiserad och fångar dagen istället. Av någon anledning så ordnar det sig ändå....eller hur!

Lycka till på resan. Jag kommer att följa din blogg.

mammaxtre sa...

Med en bebis blir man oorganiserad. Hormoner som spelar en ett spratt och gröt i huvudet. Det tillhör och går över :-)

Trevlig resa önskar jag er.

Mycket annat & lite betong sa...

Hoppas du hinner med det du vill!
Och trevlig resa!
När kommer ni till Sverige nästa gång?
Agneta

Le garçon avec les lunettes sa...

These are fantastic photos! Love all of them!!!