lördag 7 augusti 2010

SOMMAR MINNEN

summer feetEnjoying life

Lite allmänt seg och trött i dag vet inte om det beror på att det regnar eller för att jag börjar bli förkyld igen? Jag blev ju sjuk när jag kom till Sverige och nu verkar jag bli förkyld här igen, inte roligt alls, jag som hade så mycket energi för nån dag sen...

Nåväl jag ska inte klaga jag ligger ju inte däckad direkt. I dag har vi ännu inte fler planer än att maken nu ska åka och köpa färskt bröd! Och jag ska kämpa med att väcka tonårsdotter som vägrar att gå och lägga sig tidigt på kvällarna:).

Ha en fab day!

I think I´m getting a cold again, not funny at all since I had so much energy these last days...well I shouldn´t complain it´s not like it´s anything serious:). Now I have sent my hubby to buy fresh bread that´s the only plan for the day so far:). Have a fab Saturday!

6 kommentarer:

Nattmia sa...

Det där med tonåringar som inte vill gå och lägga sig och sedan sova bort halva dagen känns igen.. Hoppas di fick liv i henne ;-)

Krya på dig..

Kram Mia

Frida-FantastiskaMamman sa...

Usch för förkylningar...men du ska se att du snart är bättre igen..

Hoppas att det färska brödet smakade smaskens...
Kramar<3

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Härliga sommarbilder!
Här på Gotland regnar det också idag.

anna sa...

hur går det med din nya skönhet? är du supernöjd eller?

Charlotte - FO² sa...

Deilige sommerbilder.

God bedring og lykke til med å få tenåringen i seng :) hihi...

Ha en fortsatt fin helg :)

mammaxtre sa...

Dessa bilder tycker jag väldigt mycket om. Jag har en tonåring hemma. Han sover inte länge på mornarna och han går och lägger sig i bra tid. Han vill hinna med mycket under dagtid :-)