måndag 30 augusti 2010

Sweetness Happy birthday to you...
Måndag igen och jag hoppas att det händer en massa roliga saker i veckan. I dag träffas vi tjejer i mammagruppen och i morgon har jag en lunchdate med en god vän som jag tyvärr inte sett på länge, på onsdag hoppas jag få till en fotografering och ja det borde vara en god början...

Hann tyvärr inte med nån av mina fotoidéer i helgen, men var glad att jag gjorde en tårta jag inte gjort tidigare när lilleman tog en av sina få tupplurar, han tycker verkligen att sömn är överskattat...Hittade ni på nåt roligt i helgen?
Ha en härlig måndag!

Monday again and there is some fun things planned for this week, meeting with the girls in the mothers group today, a lunch with a good friend tomorrow and hopefully a photo shoot on Wednesday, sounds like a good start to me:).

I didn´t have time for any of my photo ideas this weekend, it passed by so quickly...Did you do any fun this weekend? Have a perfect start to the week.

9 kommentarer:

www.FocusOnBigCityLife.com sa...

The cake looks delicious! :) Great pictures! I guess it's your new camera.

Johanna sa...

Så god tårtan ser ut!!
Jag va iväg & fotade lite racing med en polare. Annars har det vatit lugnt...
Trevlig måndag på dig med!
Kram

Kyel sa...

Tack detsamma - fin blogg! Kan inte låta bli att fundera på hur du hittat till just min blogg...? Kul med långväga gäster! Vilka vackra foton du tar. Ska helt klart titta in flera gånger.

a piece of happiness sa...

Tårta är det dags för snart när födelsedag nalkas för min minsta.
VI var till Tom Tits i Lördags. Vilket var ett bra val för solen sken hela dagen. De har rätt mycket saker i trädgården och hade det regnat hade vi inte kunnat varit där.

Kram LiseLotte

Katarina på Filippinerna sa...

Oj, vad gott det ser ut! blir verkligen sugen på något sött nu! Jag var i Singapore förra veckan i all hast, åh, vad jag gillar det!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Föemodligen godaste tårtan ;-) Jag älskar den! Vi kallar den för "Drömtårta", men har även hört "Sommartårta"...har ingen aning om vad som är rätt...spelar ingen roll den är godast!

Jättefina bilder!

Ha en trevlig måndagskväll, eller, den har du ju redan haft...ha en trevlig tisdag :-)

//Lina

Karin - AlicesMamma sa...

Oj, härlig tårta! Är det en maräng mån tro?

Känner igen det där med att underskatta sömn, vår lilla dam började inte sova längre stunder på dagen förrän efter 1 år - men gick från 3 x 30 min till 1 x 1,5 h. Så den tiden får man vara produktiv, ha ha :)

Hoppas du får en bra vecka!

Aratorps Lena sa...

Vilka FINA bilder du tar! Är inte alls avis på det... Det låter som om du har fullt upp som vanligt, mår bra och att lilleman växer! Jag har haft en lugn helg, förutom en kräftskiva i lördags som kanske inte var lugn men väldigt trevlig! Önskar dig en bra vecka! Kram Lena

Linda - ehtela.com sa...

Vad gott det där såg ut! Jordgubbar är ju nästan aldrig fel :)