tisdag 3 augusti 2010

Trött! skriker hela min kropp i dag och knoppen är inte sen att haka på där, jetlag kallas det visst...Men jag ska inte klaga, flygresan hem gick jättebra och Theo sov hela tiden, tanken var att han skulle sova i sin bassinett men det var väldig turbulens under hela flygresan eller snarare kapten varnade för det men det blev aldrig särskilt mycket, men varje gång skylten för bältet sattes på var jag tvungen att ta upp honom därifrån och då vaknade han till så till slut så sket jag i att ha honom i bassinetten och höll honom i famnen i stället, följden av det blev ju dock att jag inte sov nåt...men jag var glad att lillgubben gjorde det!

Väl hemma fick dock Theo nåt ryck när han skulle sova, varje gång han höll på att somna så vaknade han till med ett vrålskrik, jag trodde det skulle gå över men när klockan var 12 på natten tog jag på mig bärselen och gick ut en promenad så han kom in i djupsömn och det gjorde susen!

Nu har jag väckt barnen, vi måste ju försöka vända tillbaks dygnet fort nu annars blir det ju superjobbigt och vi har ju inte lyckats särskilt bra i dag...hehe...

Nu måste jag ta nåt uppiggande så jag är fit for fight i morgon! Tjingeling.

Tired I´m so tired but I know it´s called jet lag...flying home went fine and baby Theo slept through the entire trip. The idea was to have him in the bassinett but the captain kept pushing the seat belt sign because of turbulent weather so I had to take him out of there over and over and that doesn´t work on Theo, so I ended up having him in my arms, but anyway he slept!

Now i have to take care of my jet lag, eating something maybe is a good idea? Have a great day and see you tomorrow!

5 kommentarer:

Nattmia sa...

Vad skönt att lillkillen iaf kunde sova men synd att du inte fick mycket sömn..
Hoppas att tröttheten rättat till sig och att du kan sova nu när det är natt hos er..

Kram Mia

Frida-FantastiskaMamman sa...

Vad gör man inte för sina barn;)....hoppas att du får sova gott inatt iaf!
Kramar<3

slingersnok sa...

Skönt att han sov det mesta av resan, hoppas att ni kommer i kapp med sömnen så allt är som vanligt igen...
Ha det bra.
Kram M

Goldenberry sa...

Welcome back home :)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen,
Har själv varit i stugan i nästan en månad med mobilt bredband och inte orkat kommentera men följt din resa i sverige. Förstår att det både är härligt att komma hem hit men hemma är alltid hemma. Vilken kille som sov hela flygresan är ofta de man gruvar sig för när det blir lite längre resor. Hoppas allt är bra med dig.
Kram THeres