onsdag 1 september 2010

BREAKFAST TREAT

breakfast

Jag är en utpräglad frukostmänniska, det jag ser fram emot när jag bor på hotell är just frukosten, jag kan ta en hamburgare till middag men frukosten ahhh den ska vara maffig och nylagad. Vi äter emellanåt frukost på hotell här i Singapore och här är frukosten överdådig det finns sushi, indiskt, kinsesist och västerländsk frukost, men jag vill bara ha mina pannkakor, smörgåsar, färskpressad juice osv, så jag tycker det är onödigt att betala för allt det andra som jag inte tar av.

Men nu äntligen efter snart fyra år så har jag hittat ett ställe (vi blev rekommenderade flera stycken men har bara hunnit pröva ett ställe än så länge) som serverar just det som jag vill ha och det var vällagat och mycket mycket gott! Nu lär det bli betydligt fler frukostar ute, både till vardags och under helgen:).
För er som bor här i Singapore och vill pröva på denna frukost heter stället Epicurious och klicka på länken så kommer ni till deras hemsida. Yummie, yummie.

I'm truly a breakfast person, what I look forward to when I stay in hotels is the great breakfast, I can take a burger for dinner but breakfast ahhh it needs to be massive and freshly made. We eat occasionally breakfast at different hotels here in Singapore and the breakfast are huge there is sushi, Indian, Chinese and Western breakfast, but I just want my pancakes, sandwiches, freshly squeezed juices, etc., so I think it is unnecessary to pay for everything I don´t eat.

But finally, after almost four years, I have found a place (we were recommended several places but have only had time to evaluate one of them) that serves just what I want and it was well prepared and very very good! Now there will be many more breakfasts out, both weekdays and weekend :).
For those of you who live here in Singapore and want to try this breakfast place called
Epicurious, click the link and you end up at the web site. Yummie, yummie.

10 kommentarer:

Kirsten sa...

Det hørtes herlig ut!
Takk for tips - det må prøves ut ;)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen,
Har varit dålig att lämna kommentarer hos dig men kikat in har jag gjort hela sommaren. Nu börjar tiden nästan komma tillbaka och jag hinner lite mera hoppas jag.Här har du en till frukost människa men med 4 trollungar brukar det aldrig vara lungt så man får njuta, så oftast slutar den med en tekopp som jag springer runt med i hela huset och smörgåsen blir bara halväten. Ha det bra.
Kram Theres

Kim M. Kimselius sa...

Låter underbart gott!

a piece of happiness sa...

Håller med dig. Frukosten är bäst när man är på hotell.
Jag vill alltid ha omelett, rostat och juice. Och kaffe. Men det är ju lite si och så med det ibland.

LiseLotte
som bytt blogg :)

Miss Hermelin sa...

Epicurious är helt fantastiskt! Vi är där i stort sett varje söndag!

nina sa...

Mmm vilka läskande bilder! Själv saknar jag min favvofrukost i Göteborg. Det är lyxigt med en riktigt god frukost :)

Nina [ljuvligt] sa...

Vardagslyx när den är som bäst :-)

katja sa...

prova deras salmon bagle med cream cheese... jag har nog ätit den ett 30-tal ggr när jag bodde på The pier och tröttnade aldrig.

Linda - ehtela.com sa...

Ja frukosten är ju halva nöjet med hotellvistelser :P Kul att du hittat en som passar dig!

Emmama sa...

Frukost är viktigt och det vill jag alltid ha lite tid till! Hade inga ägg imorse så nu är nästan lördagen lite stympad.. ;)

Kram!