måndag 20 september 2010



tina o martin

Ovanlígt lång tid har det tagit för mig att få ihop dagens inlägg, efter promenaden i morse med mammagruppen var målet att redigera foton från gårdagens fotografering och snabbt få ut inlägget, men däremellan har det varit Theo-matning, Theo-lek och Theo-sover-nästan-men-tappar-nappen-sömn...:) och därimellan har jag velat som vanligt vilka foton jag ska visa, hehe.

Dagens foton är tagna vid parets pool i condot, härligt varmt solsken och en folktom pool, gjorde att jag till slut "motade" ner dem i vattnet för lite svalka...jag var helt egoistisk faktisk, jag tänkte att det kunde bli fina foton, allt för konsten!

Nu blir det lunch för min del och sen tid med Theo, ha en fortsatt fin dag!

Continuing with some photos from yesterdays photo shoot, these are taken at the couples pool at the condo, great sunny and warm light and no other people at the pool...I made them go into the pool for some cooling down...or i really wanted some great photos is the real truth...hehe

Have a beautiful day!

7 kommentarer:

Frida-FantastiskaMamman sa...

Barn har den förmågan att TA den tid DE behöver;)
Underbara kort, måste varit skönt att ha svalkat sig i poolen i värmen!
Kramisar<3

Lilla jag sa...

Dina bilder är verkligen vackra, du har helt klart en talang för foto!

Anna på Smultronbacken sa...

Jättefina bilder! Sättet du presenterar dem på (i collageform) gillar jag också.

Jo, med bebisar (eller barn över huvudtaget) är det ju inte så att man alltid kan styra över tiden. Men det är det ju egentligen värt! Även fast man ibland vill göra något roligt klart samtidigt. :-)

Kram.

Mamma C sa...

Halloj, var ett tag sedan jag tittade in hos dig. Du är helt makalös på att få fram DET i bilderna. Dom är kanon allihopa.
Kram mamma C

Synnøve. sa...

Snygga bilder alltså.
Du är duktig du.
Det var bra att du motade ner dom i vattnet. För det blev så härliga bilder av det.
Kramen Synnöve.

Nattmia sa...

Vackra bilder..
En höggravid kompis ringde mig idag för att hon ville ha "tjockisbilder" som hon själv uttryckte det.. En pool kan det ju inte bli här men lite andra fina vyer sall vi väl kunna hitta :-)

Kram Mia

Alexandra sa...

Sååå fina bilder.Det är så att man nästan saknar sina egna graviditeter.Det är så fint med runda magar.