onsdag 22 september 2010

TACK! för alla kommentarer i går gällande mitt beslut att starta mitt lilla företag. Jag tror på inget sätt att jag kan allt om fotografering, jag är väl medveten om att jag har mycket kvar att lära, men känner att jag får fortsätta att utvecklas under resans gång. Jag känner en stor ödmjukhet inför det som jag har framför mig och det är stimulerande att känna att jag hela tiden vill och kommer att vidareutvecklas inom fotografering!

På agendan i dag är att jag måste faställa företagsnamnet, förhoppningsvis kommer det att vara gångbart länge (ombytlig som jag är menar jag). Jag ska även strukturera upp närmaste framtiden dels när det gäller websidan/fotobloggen, vilka foton ska ligga där samt redigering av samma. Planera in fotografering av nya kategorier som ska in på web och bloggen. Och registrera företaget. Och ja just det, höll nästan på att glömma föräldramötet på eftermiddagen:).


Nu vilar Theo så jag ska fördjupa mig i Lightroom en stund, bloggen uppdateras senare i dag igen, vi syns då! Tjingeling:).I do not in any way feel that I know everything about photography, I am well aware that I have much more to learn. I am also very humble in regards of my future and it´s extremely rewarding to know that I´m always striving to become better at what I do.

On the agenda today is that I have to determine my business name, hopefully it will be sustainable for a long time (inconsistent as I am, I mean). I will also structure the near future both in terms of the website / photo blog, wich photos will be there and editing of the same. Plan the shooting of new categories to be entered on web and blog. And the register the company. And yes,I almost forgot the parent/teacher meeting in the afternoon :).
Make the most of this glorius day!

5 kommentarer:

Nattmia sa...

Tror aldrig man blir fullärd när det gäller fotografering och allt runt omkring det.. Och tur är ju det för då tror jag man hade tröttnat :-)
Ditt företag kommer att gå ra, du är ju superduktig på att plåta och har rätta ögonen för att hitta rätt motiv, bakgrunder osv..

Ha en bra dag..

Kram Mia

@nette sa...

Härligt med eget. Lycka till med allt.

kramar @nette

Lilla Huset sa...

Jag säger ett stort Lycka Till och tror verkligen på dig. Dina foton är ju så underbara och jag skulle definitivt anlita dig för fotouppdrag om behovet fanns (vem vet, kanske i framtiden)./Kram Merja

Wojtan sa...

Hej

Vad kul att du planerar en resa.
Jag har varit på Boracay för ca 14 år sedan och det är grymt vackert. Deras strand, White beach är flera år i rad utsedd till världens vackraste strand.
För 14 år sedan var det ytterst lite turister där och inte så uppbyggd. Vad jag har förstått så har det tillkommit mycket mer turister senare år, och det gör väl att det kanske ser lite annorlunda ut.
Befolkningen på ön var enormt trevliga minns jag och maten fantastisk.
Kul om du väljer denna ö, för då hoppas jag att få se massor av bilder :)

Kram Åsa

♥Franska Liljan♥ sa...

Hej Gunilla, tack för ditt tips! Jag har nu fixat programmet och skall änga en stund åt att fördjupa mig i härligheten!

Önskar dig all lucka till med ditt nya fotofölretag :-)

Kram Helena