onsdag 22 september 2010

Mom to be

Ännu ett foto på gravida Tina med sin fina mage. Jag har fått en förkärlek till croppade foton, det kanske ser lite makabert ut om man inte är van men jag tycker att det är ett intressant sätt att sätta fokus på det man vill, som här den rundade magen.

Jag håller för fullt på och försöker få fram bästa resan för oss till oktoberlovet, det går så segt så segt men vissa framsteg har jag dock gjort, jag har tagit bort de första alternativen Cebu/Fillipinerna och PhiPhi/Thailand. Nu väntar jag på prisuppgift från hotell på Boracay och Kota Kinabalu, riktigt fina hotell är det och jag hör redan vågornas brus....eller det kanske var regnet som slår mot fönsterrutan? Nåväl härligt att komma iväg ska det bli, har inte rest sen förra hösten när jag nyligen fått reda på att jag var gravid!

Nu ska jag beställa hem Pizza Hut, så skönt att få det hemkört när det regnar ute och fantasin går på lågvarv...haha. Ha en fin kväll!

Antoher photo of Tinas beautiful pregnant belly. i love this way of cropping a photo, but it can look strange if you haven´t seen so many of them maybe:).

Now we´re eating Pizza Hut, delivered hot to the door, perfect!

8 kommentarer:

Frida-FantastiskaMamman sa...

Gillar dessa foton också, precis som du säger lägger man då folus på det man vill!!

Vad härligt med en resa....vågskvalp & fina hotell tackar iaf inte jag nej till ;)
Kramar<3

Mamma C sa...

Hoppas du hittar er resa med vågskvalp och fint hotell.
Kram mamma C

DILA sa...

Jag gillar också dessa foton. Känns lite mer intressanta än ett vanligt porträtt. Bilden är jätte vacker! Hoppas ni hittar rätt resa så att ni får njuta och koppla av på lovet.

Kram Dila

Anonym sa...

Jag tyckte att Borneo och Kota Kinabalu var helt fantastiskt! Hoppas du hittar något bra!

Anonym sa...

Beautiful post!!!
Kisses.

Beatrice sa...

Hoppas att ni hittar något mysigt ställe att åka till, men det är jag helt övertygad om att ni kommer att göra! Det finns så många vackra platser i Asien... :-).

Min lillebror var på Boracay för några år sedan och tyckte att det var gudomligt vackert där. Själv har jag förälskat mig i Bali... ja, jag är hopplöst förälskad till och med :-).

Ha en fin vecka och lycka till med företaget!

Kramar
Beatrice

Caroline sa...

Hei,

Et lite tips ang. semester. Ikke dra til Phi Phi. Det er trångt, alt for mange backpackere og inget mysigt als.

Hvis du vil til Thailand dra til Railey Beach (ikke langt fra Krabi). Bo på Rayavadee (ganske dyrt) eller Railey Village hotel (billigere). Fantastisk fint. Gå inn på hjemmesiden til Rayavadee, og bli inspirert. www.rayavadee.com. Der bor man i runde luksuriøse hytter, og anlegget rundt hotellet er som en stor nasjonalpark med små aper i trærne. Stranden som privat hører til hotellet er kåret til thailands fineste strand.


Det positive med å bo på Rayawadee, er at de henter deg i krabi med en sikker, moderne båt. Kanskje viktig med tanke på lille babyen din.:)

Lykke til

Cornelia sa...

Tittar in här lite då och då och älskar dina foton. Roligt med en resa på lovet! Jag och mina syskon ska till Filippinerna över jul och nyår. Till Malapasqua och Boracay. Vad har ni tittat på för hotell på Boracay? Kram