torsdag 23 september 2010

Baking

Märklig dag i dag, känns inte som om jag har fått nånting gjort trots att jag har varit igång från tidig morgon (och nu räknar jag bort det tidsfaktum att Theo vaknade klockan 4 i morse och inte somnade om...gäsp). Morgonen startade med en coffemorning på Style Nordic, en svensk inredningsbutik med massor av fina saker.

Lite shopping blev det faktiskt också både hos Style Nordic och senare i en köks/bak butik. Tanken är att jag ska baka cupcakes efter middagen, mums!

Lite märkligt svar fick jag i bakbutiken jag var inne i, jag fick hjärnsläpp och kom inte ihåg hur man gjorde själva glasyren till cupcakes och fick svaret att jag skulle använda vispgrädde...vi använder nog inte samma recept svarade jag...har aldrig hört att man ska använda grädde till glasyren, har ni?
Nåväl, dags för middag och sen cupcakes..hoppas jag:) Kram

Planning to bake some cupcakes later this evening with my newly bought kitchen stuff. Lately I´m such a sucker´for green things, where did that come from?
Hope you are having a lovely day, hugs!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Very nice!
Kisses.

Fanny och Marcus sa...

Jag gjorde cupcakes till sonens dop för några veckor sedan och toppade med en chokladsmörkräm som var helt ljuvlig, ett litet tips bara ;)

CHIRRE sa...

fina formar! man brukar ha philadadelfia ost som cupcake frosting, med florsocker och lite annat i:D lycka till!

mammaxtre sa...

Vilka härliga färger det är i bilden.

Hoppas hjärnsläppet släppte :-)

Ha det bäst

Frida-FantastiskaMamman sa...

Hahaha nej det har inte jag heller...men hon kanske inte menade glasyr som vi menar det!!!
Kramar Frida

Kullan Pullan sa...

Har aldrig gjort cupcakes förut fast man dreglat varje gång Leila bakat sina vackra skapelser i tv. Dessutom finns det ju så snygga formar att köpa.
Kram Paula

samantha sa...

gorgeous shot! the colours are really intense :)