torsdag 30 september 2010

Vilken underbar torsdag det är i dag! Varför är jag så glad kanske ni undrar? Tänk: doft av aromatiska oljor, porlande vatten, lugn musik och härlig massage, jag ska på SPA!

Det är en väninna som har bokat in oss på 90 minuters helkroppsmassage på Spa Botanica, det passar perfekt för varenda muskel i kroppen är spänd och det knakar i nacken när jag vrider på den (hmmm är det verkligen normalt kom jag tänka på) och jag behöver lite lugn omkring mig känner jag...ahhh ska bli så härligt!


Efter massagen ska vi bada i poolen, kanske dricka en fruktjuice, njuta av lugnet och sist äta en lunch där, j
ag ska försöka smuggla med kameran, jag vet att det är kameraförbud så vi får se om jag får några bilder eller inte:). Må gott tills vi hörs igen!

I´m off early this morning, I´m going to Spa Botanica at Sentosa. 90 minutes full body massage, the scent of aromatic oils and relaxing music...ahhh I can´t wait!

I will try to take some photos but I know it´s forbidden so let´s see if I make it or not:). Take care!

7 kommentarer:

Nina [ljuvligt] sa...

Det låter fantastiskt skönt med massage och annan avkoppling tillsammans med en väninna. Tror jag ska boka något jag med :-)

Åsa sa...

Hej! Själv har jag lagt ner min blogg för tillfället eftersom tiden inte räcker till men då och då tittar jag in hos dig och njuter av dina bilder. Vilken duktigt fotograf du blivit sedan jag var inne hos dig första gången. En fröjd och njutning för ögat. Åsa

Marie sa...

Ha en underbar spa dag!!
Vackra bilder du bjuder på:-)
Kram från mig

lottasworld.blogg.se sa...

Jag hoppas att du får en underbar dag! Och att du har hittat en bra prissättning ;) KRAM

Annakarin sa...

Åh, vad härligt det låter. Du får berätta om det var bra sen och om du rekommenderar stället. Vi ses på måndag om ingen bebis har dykt upp :)

Anonym sa...

Hoppas att ni haft en härlig dag!! Tack så mkt för bilderna, superfina!
Nyfiken på resterande senare...

kram beatrice

Marias gamla saker o sånt sa...

Å va härligt och åka på spa... o bara få va och bli ompysslad!Underbart!
Synd att man inte unnar sig sånt lite oftare, det skulle vi nog alla behöva.

Kram på dig

Maria