onsdag 6 oktober 2010

Gone

Det gjorde lite ont i hjärtat att dessa skira doftande rosor skulle få ett brutalt uppvaknande, tanken var nämligen att använda rosbladen till min huvudbild på websidan, men återigen allt för konsten...

Maken fick agera fotograf när fotot skulle tas och jag är nog inte så lätt att ha att göra med då, hehe, jag har en tydlig bild i mitt huvud hur jag vill att fotot ska se ut, men det är det ju ingen annan som kan se...så nu ska jag titta igenom fotona och editera dem så får vi se om jag kan använda nåt av dem...har blivit lovad att websidan kan vara klar till i morgon, tjoho!
MEN jag måste få till fotot först....så dags att ge det ett försök! Tjingeling.

It felt a bit strange to tear these lovely roses up but I needed them for my photo and anything for the love of art, right?
I´m gonna look through the photos that my husband helped me with and see if I can use any of it, if I can the website will be launched tomorrow, yeahj! Have a good day!

5 kommentarer:

Camillanett sa...

He he! Forstår hva du mener:) Gleder meg å se websiden.

Jonna sa...

Vilken vacker bild!
Det ska bli spännande att få se din websida :)

Kram Jonna

Katarina på Filippinerna sa...

Det kommer att gå bra! dina bilder är jättefina! Lycka till med hemsidan och den nya bloggen!

DILA sa...

Åh vad spännande med nya websidan! Ska bli jätte kul att se den. Jag kommer garanterat att köpa några av dina foton. Men du ska inte vara rädd att ta ordentligt betalt, för du är jätte duktig. Jag vet själv att det är svårt att sätta pris på det man har gjort själv. Har haft samma problem när jag sytt kläder på beställning. Men med åren har jag blivit duktigare på att våga ta skälig betalning för mitt arbete.

Kram Dila

Nattmia sa...

Så fin sida och vilket bra namn :-)

Lycka till nu, detta kommer att bli hur bra som helst..

Kram Mia