onsdag 3 november 2010

Loved little girl

Loved little girl


Ni som har kikat in på SugarLight Photographys blog har kanske redan sett detta foto, men för er andra så tyckte jag att det var värt att visa. Min åsikt är att det naturliga ljuset är det bästa, det blir mjukt fördelat över fotot och sen kommer man ju inte undan att det är smidigt och gratis!


Jag har inte hunnit med allt jag skulle bli klar med i dag (tidsoptimist, jag?) så jag får fortsätta i morgon, det tar helt enkelt så mycket mer tid i anspråk än jag från början räknat med, men som sagt får fortsätta i morgon...va kul....*ler*.


For the ones of you that visit SugarLight Photography blog might have seen this photo before, but for the ones who hadn´t I thought it was worth showing. My favourite light is the natural light, it´s smooth and it´s easy and free *smiles*.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Beautiful photos, sweet and cheery!!!

Big regards.

LitenElin sa...

Det kan nog vara ett bra tips för alla egenföretagare att ta tills ig (tänker jag göra den dagen drömmen går i uppfyllelse). Att planera att allt tar minst halva tiden extra mot det man tror. Då borde man hinna allt, och går någonting extrasnabbt kanske man kan hinna andas ibland också...

Och för att svara på en fråga- Nej, jag tycker verkligen inte du kan kalla dig hemmafru (om det inte känns bra just för titelns skull). Ingen med eget företag får kalla sig hemmafru. Det är tusen gånger mer jobb än ett vanligt jobb till och med.
Följer som vanligt din blogg dagligen, och njuter av dina vackra foton!

Anneli sa...

Hur du trollar med ljuset. Såå fint!

Maggan sa...

Jättefint och mysigt kort

Itzi sa...

The photo is simply adorable.. Beautiful picture...