onsdag 3 november 2010

Puh! Den som sa att man som hemmafru inte gör annat än ligger på soffan och mumsar praliner, den stollen vet inte vad han pratar om (för det måste givet varit en man som myntat detta). 19 grejer har jag som måste bli gjort under dagen och det är allt från att avbryta medlemsskap, ringa samtal, boka flygbiljetter, granska offert för visitkort och foldrar, ringa till hyresvärden och redigera och maila foton osv osv.

Men är jag kanske inte en renodlad hemmafru längre? Hmmm, tål att tänka på, men never mind, mycket är det just nu! Men missförstå mig inte, jag klagar inte, jag tycker det är kul, känns lite som när man jobbade hemma i Sverige och den känslan är inte att förakta, tvärtom!

Nu ska jag återgå till min att-göra-lista, men kika in lite senare vetja, kanske det har kommit upp ett foto eller fler! Tjingeling.

Puh! Whoever said that as a housewife does nothing but lies on the couch and munching chocolates, that fool don´t not know what he's talking about (for it must be a man who stated that). 19 things must be done during the day and that's all from suspending membership, phone calls, booking airline tickets, review quote for business cards and folders, call the landlord and edit and email photos, etc., etc..

But maybe I'm not a housewife anymore? Hmmm, worth thinking about, but never mind, it´s alot going on right now! But don´t misunderstand me, I'm not complaining, I think it's fun, it feels a bit like when you worked at home in Sweden and the feeling is not to be despised, on the contrary!

Now I return to my to-do list, but check out a bit later, maybe it has come up a photo or more! Take care!

6 kommentarer:

mammaxtre sa...

Som heltisarbetande mamma får man klämma in sådana göromål när tid finnes. Jag önskar att jag var en hemamfru, åtminstone för en kortare stund :-) Njut av att få beta av din lista i godan ro därhemma istället för i all hast på en rast eller nåt i den stilen.

Ha det bäst!

Nattmia sa...

Nä nån fullfjädrad hemmafru är du ju inte längre, inte som jag tolkar en hemmafru iaf :-)

Ha en bra dag...

Kram Mia

@nette sa...

Jag är hemma fru...skulle inte ha tid att jobba ;) Har 4 barn och det är alltid något man ska göra med dem om så bara hämta vid bussen eller skjutsa vidare.

ha en fin dag

kramar @nette

Angelica E sa...

Hahahaha, det är fullt fart hemma hos dig med! Hemmafru vet jag inte om jag kan kalla mig, men nog arbetar jag som två sådana med fyra busbarn :D Jag ÄR ju hemma men jag arbetar nog mera nu än vad jag gjorde när jag hade mina klädesbutiker! *skrattar* Jag tror att det snart är dags för en ny liten butik, för fler bebisar blir det inte!

Ha en ljuvlig onsdag, sötis!

Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

Frida-FantastiskaMamman sa...

Är det inte något som är typiskt kvinnligt, att ha tusen järn i elden hela tiden....
Jobb + alla tusen måsten man har varje dag!!!

Kramar<3

Victoria sa...

He Gunilla,

En liten fråga; känner du en svensk tjej i Singapore som heter Marie Anderberg? Min syster Sarah, som är här i Florida på besök just nu, är en gammal arbetskompis till henne från Svensk Fastighetsförmedling.
Jag tror att hon är med i SWEA, det var därför jag tänkte att du kanske var bekant med henne.
Kram//Victoria