torsdag 4 november 2010

Fragile


Tack! Alla ni som kikar in i min värld då och då. Jag är så glad och ödmjuk inför det faktum att ni faktiskt bemödar Er med att klicka Er in hit för att kolla vad jag har hittat på för nåt under dagen, jag kan bara hoppas att Ni fortsätter att följa med på min resa, med småbarnsår och egen företagare (ja tänk att jag kan skriva det nu) och lite liiiite lyxhustru *fniss*. Kram till Er alla!


Thank you! for stopping by at my blog from time to time. I´m so happy and humble that you actually make the effort to click into my blog just to see what I´ve been up to during the day. I can only hope that you will continue doing so, my journey has just begun with a small baby and my new company and tiny tiiiiny bit of luxury *smile*. A big hug to all of you!

5 kommentarer:

Gela sa...

En stund sen jag var inne här. Lika fint som vanligt. Roligt att följa en del av ditt liv. Härliga bilder. Ha en fin dag/Gela

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Var ett tag sedan jag kikade in hit. Mycket vacker bild du har fångat med kameran!

Ha det gott!

DILA sa...

Gillar att titta in här varje dag och läsa vad du har haft för dig och beundra dina vackra bilder.

Kram Dila

nakirlu-ulrika sa...

Mitt bloggande går lite upp och ner. Men det som mest får stryka på foten är att kolla runder bland alla underbara bloggar. Men att titta in till dig är oftast ett måste, men nu var det ett bra tag sen sist. Så nu ska jag njuta en stund. Tack!

Tina sa...

Jag kollar ofta in hos dig för du har alldeles underbara bilder. Jag kommenterar inte lika ofta. Tyvärr...