onsdag 8 december 2010


Jag försöker fördjupa mig i Lightroom 3. Det är stimulerande att lära sig nya saker samtidigt som jag ibland kan känna att jag tyvärr inte har tiden just nu att göra det. Så då får jag ta de tillfällen som dyker upp, det blir inga längre sessioner utan korta och intensiva *ler*. Jag har dock redan märkt att det är ett helt fantastiskt program att redigera sina foton i, jag använder knappt Photoshop alls numera.


Men som alltid är det ju kul när saker fungerar och mindre när det strular och det har det tyvärr gjort för mig (min man är helt säker på att det inte har nånting med själva programmet att göra utan på den som sitter bakom spakarna, ja alltså jag) men jag förnekar bestämt att jag gjort nåt tokigt..."-det bara blev så här.."

Nåväl, dags för frukost och senare i dag har jag en familjefotografering, kommer bli så kul! Kram.I´m trying to learn more about Lightroom 3. It´s stimulating to learn new things, but sometimes I feel that I don´t have the time right now to really dig into these new things, so what do I do? I take the oppurtunities when they arise, it´s not long session rather short and intensive *smiles*.

But if you like editing your photos I do suggest you to try out LR3, it´s amazing what it can do to your photos!

Well, I´m off for breakfast and later today I have a family photo shoot, it´s gonna be great! Have a great day!

5 kommentarer:

Elin sa...

Jag tycker det är hemskt frustrerande att bitarna inte faller på plats direkt. Lightroom är jättebra, men jag önskar att man förstod åtminstone logiken direkt... Det finns en bok som heter Lightroom 2, och jag hoppas att 3:an kommer ut väldigt snart! :)

Luna D Sign sa...

Åh...jag skulle vilja ha tiden att lära mig både photoshop och lightroom....
Ha en skön onsdag och om du vill kan du titta in på min blogg och tävla om en Lunafigur. Tävlingen pågår till den 13:e december. www.designofluna.blogspot.com
Kram Malin

Ewa sa...

Ja, det är samma här när något inte funkar så tänker jag att det är fel på datorn och maken på den som sitter och trycker febrilt...jag :/.

Jag skulle väldigt gärna vilja lära mig photoshop, men tiden...

Ha det bäst!

Synnøve. sa...

Godmorgon på dig.
Ser att ni flyttat nu. Hur är det, funkar adressändring hos er?
Det är nått på väg till dig nämligen....
Skulle ju bli en överraskning då, men men....

Blir varm i kroppen av dina bilder.
Kan vara bra det. För här är det nästan 30 minus. Dieseln i bilen har frusit. Inte så bra. Men det löser sig nog till slut.

Ska ordna lite frukost nu.
Varmt gott te så man känner värmen innifrån.

Lycka till med uppackning nu.
kramen Synnöve.

Christoffer Borg Mattisson sa...

Jättefina bilder det är på din sida!