torsdag 6 januari 2011

Or black and white...

Ja ja ja, jag ska gå och kolla på tv, men såg fotot jag redigerat till svartvitt liggandes på skrivbordet och jag måste säga att svartvitt blir mer o mer poppis hos mig...vad föredrar ni?

Nu kallar soffan på mig, hörde jag bestämt *ler*.

Oh well I am going watching tv I just saw this photo and thought I should share it with you, I´m liking black and white more and more, so how about you, which do you prefer?

6 kommentarer:

* M E T T E * sa...

TACK Gunilla! Det värmer gott :-) den här bilden var finfin i svartvitt, tycker jag.

a piece of happiness sa...

Färg eller S/V beror lite på vilket humör man är tycker jag.

Här yr snön utanför fönstret. Det snöar som aldrig förr. Vi var ut till vårt närmaste lilla livs. Det kändes som att bestiga Mount Everest (aningens överdrift).

Vi har precis kommit hem från några underbara veckor i Thailand. Nästa resa lutar nu äntligen åt Malaysia och då Singapore, Kuala Lumpur och Langkawi.

Nu tänkte jag fråga om inte du kunde skriva något om dessa ställen. Jag vet inte om du har varit i Langkawi. Du kanske har bättre tips på just sol och bad. Vem skulle vara bättre och fråga om inte du tänkte jag.

;)) LiseLotte

LitenElin sa...

Längtar efter att få se er lägenhet! Saknar dina inredningsbilder men minns att du hade det superfint i huset!
Och jag gillar också svartvitt. Men dina färger är så klara, skarpa. Ja, häftiga helt enkelt, så jag hoppas att du inte tappar dem helt.. skulle sakna dem! :)

Anna sa...

Är en stor fantast av svartvita foton, tycker de "håller" bra och är lättare att komponera ihop på t ex en "skrytvägg". Så jag tar gärna fram foton i svartvitt, men så brukar jag heller inte få din krispighet och underbara ljus i bilderna heller...

Kram
Anna i Västerås

Kia sa...

Hej! Vilka fina foton du tar. Jag gillar nog bäst svart/vita. Blir en mjukare känsla då tycker jag.
/ Kia

samantha sa...

Simply beautiful. :)

http://havealookthroughmylens.blogspot.com/