måndag 21 februari 2011

Att det är måndag igen känns rätt okej faktiskt. Vi har haft en avkopplande helg med familjetid och har upptäckt en lekpark med gungor till Theo, det är lycka! Och vi går med stormsteg mot våren (kanske ni inte tycker som har 20 minusgrader för tillfället...) och tankarna inför sommaren börjar ta sin form! I år känner jag extra varmt för att åka hem, eller ja varje vår så kommer längtan till ett sommar Sverige som bara växer sig starkare och starkare ju närmre sommaren vi kommer...jag känner mig lyckligt lottad som känner att jag får det bästa ur två världar!

Nu är det dags för Theo att äta, han har varit lite dålig i magen de senaste dagarna så i morgon bär det av till farbror doktorn...Må gott fina Ni!

Monday and it feels quite alright actually, we have had a relaxing weekend and we found a great play ground for the kids and with swings for baby Theo, so happy!

And I´m starting to feel that buzz in my stomach that tells me we are heading for spring...and the thoughts for this summer in Sweden is spinning in my head...I truly have the best of 2 worlds!

Have a wonderful day!

2 kommentarer:

Patricia sa...

Jag antar att du har betydligt mildare väder än vi har här. Idag är det inte så många minusgrader men det snöar istället ... nu kan det ju räcka med snö, men februari är ju en vintermånad så det är bara att härda ut .. =)

Önskar dig en skön måndag!
Kram Patricia

Ylva sa...

ja det låter onekligen fantastiskt att kunna ta det bästa ur två världar. Svensk vinter har förstås också sin charm, men när det är -20 är det ju inte tiptop....
/Ylva