onsdag 23 februari 2011

Min dag

My gym

Precis duschat efter en timme på löpbandet, ja äntligen har jag kommit igång med träningen, ni skulle bara veta hur många undanflykter jag kom på för att dra ut på det in i det längsta...jag är ingen träningsnarkoman direkt. Skulle nog påstå att jag är precis tvärtom, tyvärr så gillar inte mina kläder det och inte jag heller för den delen så förra onsdagen tog jag äntligen tag i mina matvanor och började så smått att träna och iom det så kom också motivationen (jag det brukar vara motivationen som är drivmedlet i början men hos mig var det det dåliga samvetet).

Och jag är en periodare. Med träningen alltså. Vilket är så märkligt när jag tänker efter för när jag väl är inne i en träningsperiod så mår jag fysiskt bättre men även psykiskt, jag känner att JAG har kontroll, känner mig duktig och att jag är snäll mot min kropp! Så hög tid att inte bara vara inne i en träningsperiod utan se till att träning blir en del av min vardag, punkt slut.

Och med en sådan utsikt som vi har från gymet, som ni ser ovan, ja kan man bli mer inspirerad? Kram på Er!

Just had a shower after an hour on the treadmill, I've finally got started with my workout, you'd be surprised how many excuses I came up with NOT to start ... I'm not really a fitness addict. Last Wednesday, I finally changed my eating habits and slowly started to train and then the motivation came

What is so strange when I think about it is that when I'm going through a period of training I feel so much better physically but also mentally, I feel that I have control, feel good and that I am kind to my body! So high time to not just be going through a period of training but to ensure that training becomes a part of my everyday life, period.

And with such a view as we have from the gym, as you can see above, can you become more inspired? Hugs to you! <>

1 kommentar:

mammaxtre sa...

Vad härligt att du kommit igång med träningen. Jag är duktig under sommar och semester men kroknar så snart det blir vardag, och annan årstid. Trist.

Ha det gott