tisdag 1 februari 2011

FOTOTIPS TVÅ-INSPIRATION

Detta tips är på inget sätt revolutionerande men värt att påpekas igen! För att utvecklas inom fotografering är det positivt att ta intryck av andra fotografer, läs fototidningar/fotoböcker (jepp, gårdagens inköp av fotolitteratur). Hitta vardagliga situationer att fotografera och försök att se nya vinklar på dem, så kanske du finner vad du gillar att fotografera mest. Och till en början håll det simpelt, det är sannerligen få förunnat att direkt ta de perfekta fotona (ja det ska gudarna veta, suck), så håll objektet och fotoplats så enkelt som möjligt och arbeta dig upp därifrån!

Men framförallt fota, fota fota och ha kul!
Tja, det var vad jag hade att erbjuda i dag, det blev inte bättre än så här. Tjingeling!

Nothing new on the moon but if you are interested in developing in photography one way is to read magazines and take impression of other photographers. Find these everyday moments worth photographing and try to see them in new angles. And keep it simple, and move your way up instead of making it hard from the start!

But above all, take lots of photos and have fun!

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Tack snälla för råd och tips. Jag övar vidare :-)

GRANSTAV sa...

Tack för bra tips.
Jag undrar över en sak. Du har en sån snygg blank "botten". Som tex under böckerna. Det blir otroligt snyggt. Är det något du skaffat bara för fotograferingen eller är det något du redan har och vad är det för material :)/ s

GRANSTAV sa...

Tack för ditt svar :)
Och att du delar med dig av dina fototips.
Ha en skön dag/s

ExPIAtriate wife sa...

Kanner igen endel av bockerna!! Jattefina bilder du har, alltid en njutning att kika in har!
Kram!