onsdag 2 februari 2011

Ja varför ska man ha en studio när man kan plåta på balkongen, så har jag alltid resonerat. Eller det har jag kanske inte gjort men nu när jag inte har nån studio så får man ju göra det bästa av situationen. Förra helgen köpte jag backdrop i svart och vitt och här har jag använt den vita och tagit tillvara på det naturliga ljuset (och triggat det lite grann i Lightroom).

Nu ska jag tvinga dottern ut på en promenad med Theo, fattar inte riktigt vart den här dagen tog vägen, redan eftermiddag...sen får vi se om det händer nåt mer eller om det blir soft värre här:). Kram till Er!

Well why should I have a studio when I can shoot on the balcony, so I have always reasoned. Or maybe I haven´t but now when I don´t have a studio I have to make the best of it. Last weekend I bought a backdrop in black and white and I've used the white and taken advantage of the natural light in these photos (and it triggered a bit in Lightroom). I love the light in these photos!

Take care out there and enjoy this day!


5 kommentarer:

DILA sa...

Fina bilder på din vackra dotter! Vilka vackra ögon hon har!

Kram Dila

mammaxtre sa...

Dagarna går fort. Redan onsdag, snart fredag vilket innebär att det är helg inom kort igen :-)

Anonym sa...

Din dotter är jättefin men jag undrar varför bilderna är så himlans ljusa? Överexponerade?

A home far away sa...

Anonym: dels har jag fotat i naturligt ljus så det har blivit mycket ljusinsläpp och dels har jag lagt på en förinställning i Lightroom. Jag är helt galen i ljusa foton som dom här:)

Carly Cram sa...

very nice available light!