onsdag 16 februari 2011I dag har jag och Theo varit iväg på kyrkans barntimmar, sjungit och fikat har vi gjort. Det är så lustigt för det bor en annan svensk tjej med en liten dotter på 2 år på samma condo (och faktiskt en till svensk med en äldre dotter på 18 är det inte komiskt så säg) samt på condot bredvid bor Anna-Karin med en dotter på snart 5 månader så vi alla fick plats i vår bil så slipper vi ta 3 bilar.

Theo som vaknade klockan 6 i morse somnade självklart på vägen hem vid 12-tiden och sov 20 minuter så det var som fördömt att få honom att somna om igen...det är helt omöjligt att flytta på honom eller få honom att somna om när han vaknat...

Nåväl, jag ska iväg och fixa med lite småsaker, jag och maken ska ut på fredag och jag måste fixa lite med det, han vet nämligen inte vad vi ska hitta på...Kram till Er!

Just another day in paradise, we´ve been off singing and playing at the Swedish church this morning and soon I´m off fixing for me and my hubbys date on Friday, it´s a bit of a secret for him so I can´t tell you what it is yet:).
Have a great day!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Underbar bild!Nästan så man får bebifeber då man ser på din gulliga son! :) Alltid lika roligt att titta in på din fina blogg!
Kram, S

Pernillha Engström sa...

Hej
Jag brukar titta in på din blogg då och då... jättefina bilder och mest av allt ett fantastiskt ljus!!! Love it! :)

Anneli sa...

Tack för att du svarat mig! Det lutar nog åt ett 50 fast...
:))

Conny's Cottage sa...

Hello,

you mak sooo wundervoll Fotos.
I love it.

greatings send you Conny