onsdag 7 september 2011

THEO TITTAR PÅ HAVET

looking at the sea
Min lilla skrutt har fortfarande feber och halsfluss (åkte till barnläkaren igår) och mellan Theos gapskrik fick doktorn ner den där äckliga spatteln i halsen och kunde konstatera halsfluss. Lilla grisen. Men de goda nyhterna är att febern i dag inte är lika hög som i går så det går åt rätt håll:).

Men usch vad det är tråkigt att bara skrota inne när alla roliga aktiviteter är där ute, vi kommer att vara som kalvar på grönbete när vi släpps ut, haha. Watch out!

Hoppas ni alla har en underbar dag och att ni har möjlighet att njuta av höstsolen, för det är väl det nu eller hur? Stor kram till er alla som kikar in här titt som tätt.

My little Theo looking at the beach a few day ago, the poor little guy is still having a fever and a throat infection so we are just staying inside for a few days. But hey when it´s time to play we´re gonna do it big time, so watch out:).

I hope you are having a glorius day!

5 kommentarer:

Barn och Pyssel sa...

Hej

Ja i dag är det ett riktigt höst ruska väder ute.
Stackars lilla Theo.
Vet hur det känns.
Ha det bra
Kram
CARINA

Anonym sa...

all the best for Theo!
hope he will get better soon!
Joanna and Zosia
www.zosiabernasinska.bloog.pl

Luna D Sign sa...

Hoppas Theo blir frisk snart. Det såg härligt ut på bilden, tror jag ska drömma mig bort ett tag. Ute är det grått och blåsigt.
Kram Malin

Nattmia sa...

Härlig bild på goa Theo..
Hoppas han snart mår bättre och att ni kan ge er ut och ha härliga dagar..

Kram Mia

mammaxtre sa...

Hoppas att han ska krya på sig din Theo.

Bilden är väldigt fin.

Ha det gott