torsdag 20 oktober 2011

EN DAG PÅ STRANDEN

sentosa

En dag på stranden tillsammans med tjejerna i mammagruppen blev det i dag, så härligt! Ibland blir man ju som bekant lite hemmablind och ser inte allt det underbara som faktiskt Singapore kan erbjuda, som till exempel en härlig dag på stranden. Lunchen var väl sådär, en bätrre poollunch (ja poolen är bakom mig) har jag ju faktiskt ätit, men sällskapet övervägde helt klart det:).
Nu kommer vi att träffas oftare på Tanjong beach club, för det var verkligen superhärligt och man fick en känsla av att vara utomlands, hur märkligt det nu kan låta eftersom vi bor utomlands hehe.

Det blev inte många foton därifrån eftersom en liten Theo hela tiden envisades med att vilja bada i poolen så denna får duga, ett kinesskepp seglade förbi:)

Njut av dagen!

A day at the beach in Sentosa with ladies from the mothers group, just lovely! Not many photos from the day since Theo wanted to swim all the day and no time for me to photograph so this photo will have to do:)

6 kommentarer:

No.15 sa...

Det er helt fantastisk ut!
Her er det full høst, det blåser og regnet pisker mot ruta. Det har jo sin sjarm det også.

Lise

Anonym sa...

liek such a pictures, especially now when in Europe the weather is rather dull
have a good day!
joanna

Eva sa...

Hej! Hittade din blogg nu. Jag blev intresserad av ditt liv som fotograf o miljön för jag har varit där några dagar när jag reste hem från australien. I dag är det sol hemma i Jönköping med :) inte riktigt turkost vatten här men men :)

Klackar & Kaffe sa...

Tävla om en snygg, egendesignad almanacka från TryckDig.se på Klackar & Kaffe http://klackarochkaffe.se/2011/10/10/tavling-tryckdig/

Johanna sa...

Jag och min dotter var ute och tittade på stjärnorna för en stund sedan, det var så kallt att det "kom rök" ur våra munnar när vi andades. Lite skillnad =)Men en kall, stjärnklar kväll har också sin charm!

mammaxtre sa...

Vilken underbar miljö. Njutbart!