onsdag 9 november 2011

BABY FOOD TAJM

baby food tajm

Jag har en kräsen liten matgäst här hemma. Det är inte mycket mat som går ner i den lilla magen. Och jag måste ju få medge att jag inte riktigt har koll på när lillgrisen är hungrig. Troligtvis är det så att vällingätandet på nätterna dämpar hans aptit på dagarna, men jag har inte riktigt haft energi klockan 2 på natten att ta den kampen att inte ge honom välling, vilket har inneburit att han vaknar OFTA och vill ha välling...allting hänger väl ihop på nåt sätt...han sover dåligt för att han vill ha välling på natten och han äter dåligt för att han får välling på natten???

Känns som ett rätt solklart läge att ta bort vällingen på natten haha, så jag provade i natt och till följd skrek han rätt länge innan han somnade om, men han lär sig väl han med:).

Maken kommer hem i dag från en tripp, sonen ska på koll för hans tidigare brutna hand men sen händer väl inte så mycket mer idag...

Hoppas ni har en fin onsdag!

1 kommentar:

Nattmia sa...

Han kanske behöver något annat eller mer än välling innan han lägger sig så han håller sig mätt över natten?? Fast det kanske du redan ger honom.. Bara en tanke =)
Hoppas det funkar i natt..

Kram Mia