tisdag 8 november 2011

soffa1
soffa

Hej på er, minns ni mig? Det var ett tag sen jag bloggade,önskar verkligen att dagarna hade fler timmar:). Har haft några fotograferingar sen sist och då blir det ju en del timmars redigerande efteråt, katten har fått tillbaka sin kattinfluensa så beök till farbror veterinären förra veckan, och sen barnens aktiviteter på det så är dagarna fyllda:).

I helgen var vi riktigt duktiga, det startade med att vi köpte en ny soffa på IKEA, och hjälp så modig jag var som vågade byta ut den vita soffan mot en GRÅ....vem hade trott det för en vecka sen...och vi fick sån skjuts av att vi fick mer rymd och plats i vardagsrummet så vi fortsatte med att göra iordning (läs: slängde outnyttjade bulkiga möbler) i sonens rum som vips också fick mer plats. Härligt. Och t o m maken som gärna spar på allt, tyckte det var helt ok att hiva gamla, slitna möbler...haha.

I dag har jag haft ett möte på morgonen, nu sover Theo och kanske ska jag slänga mig i soffan med en bra bok, en nybakt sockerkaka och lite jordgubbssaft....sounds like a plan! Tjingleing

3 kommentarer:

Patricia sa...

Kul med lite nya möbler, själv vågar jag inte ens köpa en grå soffa, ja mörkgrå i såna fall, med hundar och små barnbarn i huset känns det för riskabelt med en ljus soffa .. men snart får jag med ny soffa, får se hur ljus jag vågar köpa .. hi hi.

Jättehärliga bilder i din blogg som vanligt .. =)

Kram Patricia

Nillis sa...

Åh din dag låter i alla fall underbar! kram

Anonym sa...

Snygg grå färg!! Vi kan inte bestämma oss, grått eller mörkare, nästan svart? Vi köper nog ny soffa i början av nästa år!