onsdag 29 februari 2012

my day

singapore children photographer


Ska till tandis nu på morgonen. Hur man nu frivilligt kan boka in att STARTA dagen så, hur tänkte jag där egentligen...
Kan inte sluta tänka på hur det kommer att ila i tänderna när de blåser runt i munnen på en, och inbillar mig att tandläkaren med uppspärrade ögon och ett hånflin sliter fram borren medans jag frenetiskt försöker svälja, men nej jag har ju bett om en SNÄLL tandläkare, då ni kanske anar en liten tandläkarskräck där...men det ska nog gå bra, jag menar jag har ju inget val jag måste ju gå dit emellanåt...men en snäll tandläkare var det ja....

Har inga direkta planer för resten av dagen, annat än att jobba då, barnen är lediga 2 dagar från skolan så det blir väl myskväll, om nu inte dottern föredrar att vara med sina kompisar än sin gamla mamma, men så blir det nog inte...haha hohoh, fortsätter att leva i min lilla drömbubbla:).

Tjoho, har beställt biljetter till Roxettes konsert här i Singapore på tisdag, ska bli så kul, jag och maken har aldrig varit på konsert tillsammans trots att vi stått ut (var jag på väg att skriva) varit tillsammans i hela 20 underbara år!! Roligt.

Ha en fin dag, xoxo. visar ett foto som minner om våren

Going to the dentist this morning, I just don´t get how I could choose to start the day like that. Well, well, I have told them that I want a kind dentist...a bit of dentist freight...oh yes!

But one funny thing is that I have booked tickets to Roxettes concert next Tuesday, it´s gonna be awesome! Me and hubby, and hopefully a few other people:).

Showing you a pic that reminds me of Spring.
xoxo

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Börjar man dagen med ett tandläkarbesök så kan ju dagen bara bli bättre =) Så det hoppas jag att den blev och att besöket hos tandis gick bra..

Kram Mia

Maria sa...

jisses vilken söt bild!!

Lycka till hos tandis!