fredag 2 mars 2012

Jag och mellankillen gick på bio på dagen igår, vi såg "'This means war" (vet inte om den har en annan titel på svenska). Var skeptisk till den och hade inte hört nåt alls om den så jag var positivt överraskad, inget större verk kanske men vill du skratta lite och gillar lite löjliga filmer med snabba komiska repliker då kommer du att gilla filmen:).

Fredag. Känn på den. Ska till veterinären igen med katten samt fika med antingen SWEA eller med några andra mammor kl 10 (helt ärligt vet jag inte med vilka det blir haha).

Förresten en kul grej, när vi flyttade till Singapore äcklades vi av att det gick att köpa söta popcorn till filmerna på bion, usch det kan man ju inte bara äta. Gissa vem som mumsade i sig en halv kartong söta popcorn på filmen igår.....jepp.

Went to see the movie "This means war" yesterday, and it was a good laugh, I wonder if I didn´t see that Will Smith was behind the camera on this one, so no wonder it was funny, right?

Friday, a vet visit again for the cat and a coffee break with some ladies, nothing much than that today, well except work in the afternoon...
Enjoy this Friday!

1 kommentar:

Maria sa...

nä men fyy... Vi brukar gå på bio när vi är utomlands på "långresor" men ännu har det inte gått så långt att vi mumsar i oss söta popcorn.. ;)
Men vem vet, kanske kommer det en dag? :S