måndag 7 maj 2012

fy skäms på mig

candy
Jag brukar (nästan) alltid försöka gå ner i vikt som jag går upp igen under mina veckor i Sverige på somrarna, som jag sen igen försöker gå ner nästa vår, ja ni ser ju cykel jag håller på med. Varje gång jag går ner i vikt så säger jag att nu ska jag hålla vikten och inte gå upp men sen kommer ju de där sommarveckorna med en massa gott som jag bara kan få i Sverige och då är det liksom kört... Denna våren har jag dock varit helt värdelös på både träning och att äta nyttigare, och jag har ju en mängd ursäkter för det förstås. Tycker det är svårt att få in rutiner och hålla sig till dom mer än ett par veckor om året verkar det som...hur gör ni för att få snurr på detta? Å suck att det ska vara så svårt, men så är det väl när man i grunden är en latmask haha. Ha en fin måndag, här är vi lediga idag, tjohoo! xoxo

5 kommentarer:

Nyfiken Alltid sa...

Ja det är alltid en fin balans mellan att unna sig och må bra. Just nu är jag inne på "ta bort allt socker" fasen. Får se hur länge det fungerar!

The Sweet Cupcake Mum sa...

Förstår precis hur det är! Har själv varit i samma situation. Ett tips är att sätta upp delmål och ge dig själv en belöning när du har nått målet, då blir det inte så svårt.

Kram Jonna

Fisso sa...

Otroligt fina bilder!

Photo by Maria sa...

Tror att de flesta fattar precis vad du menar, ja iaf vi kvinnor..
Träningen är jag med slarvig med men promenerar iaf i stort sett var dag =)
Just nu äter jag efter LCHF och det har minskat mitt sötbegär en hel del..

Kram Mia

mammaxtre sa...

Jag antar att det är en livsstil som krävs och att man helt enkelt slutar upp med att vara en periodare.

Jag funderar mer och mer på att skippa alla krav kring detta med godisätande och annat. Funderar iallfall :-)

Ha det bra