måndag 6 augusti 2012

Fullt ös

karusell

Hej på er, hoppas ni mår toppen i sommarvärmen(?). Här är det varmt och skönt kan jag lova, nästan lite för varmt...men lite regn hänger i luften, konstigt nog är jag lite av en regnälskare, man behöver inte ha dåligt samvete att man kurar inne med lite tända ljus och aircon på då:).

Gjorde en hälsoundersökning förra veckan, första gången jag gör det och det verkade vara på tiden för min kropp protesterar (mot vad vet jag inte riktigt ännu) jag har en infektion i kroppen, SUPERhögt kolesterolvärde och på mammografin och ultraljud visar på 2 knölar i armhålan som jag innerligt hoppas bara är en infektion.

Jag fick medicin för att få bort knölarna och sen blir det uppföljning nästa måndag med ultraljud, är de inte borta då så blir det vassa kniven för att ta bort en knöl och testa om den är cancerogen (heter det väl). Vilken jäkla start på veckan....

Nåväl, veckan är igång och imorgon kör vardagen igång på riktigt med skolstart. Hade tänkt att Theo skulle få börja dagis nästa vecka och göra en inskolning denna vecka så det inte blir som en chock, men ungen började tvärtjuta så fort jag sa "dagis"....nej nej nej sa han och skakade på huvudet och sen kom tårarna....hua hur ska man göra nu då, tänker jag...känns ju hemskt att lämna honom på dagis när reaktionen var så där stark...


Men usch, negativa Gunilla idag, om du har orkat läsa så här långt, så tack (du borde få en uthållighetsmedalj av kungen). Nu blir det till att förbereda den hemmagjorda pizzan.....kolesterolproblemet skjuter vi upp till imorgon, tjohej!

G

4 kommentarer:

Victoria sa...

Håller tummarna för att knölarna försvinner illa kvickt!!

Änglar & Hjärtan sa...

Usch, ingen bra start på veckan alls!!! Håller tummarna för att det bara är en infektion!

Kram Alexandra

Ika sa...

Hoppas att det hjälper med medicinen!

Anneli sa...

Lite sent, men en kram skickas här - kan du nog behöva.... Hoppas allt reder ut sig snabbt med kolesterol, knölar och f-n och hans moster.

En tanke angående sonen och dagis - kan ni inte köra en liten luring - att ni ska gå och hälsa på barnen utan att nämna ordet dagis - sedan märker du ju om reaktionen blir lika stark då när han väl kommer dit. Klart det är läskigt med så'nt man inte vet vad det är.... Eller?