tisdag 29 januari 2013

Dag ett

I dagens inlägg blir jag lite mer personlig än jag brukar. Min blogg har inte direkt svällat över med intressanta inlägg och inblick i mitt liv, det riktigt personliga menar jag. Min tanke med detta inlägg är att det ska bli en sporre för mig att sätta igång med träning och gå ner i vikt. Jag tycker såna inlägg kan vara lite ytliga och jag har aldrig någonsin visat dagens outfit (troligtvis för att jag inte det minsta är intresserad av kläder och knappt har några).

Jag är en riktig latmask och skulle välja (och har troligtvis gjort det valet lite för många gånger) soffan framför att träna alla dar i veckan. Blandar du ihop det med lite för mycket smörgåsar och godis så blir ju resultatet därefter. Jag har sagt i flera veckor att "nu på måndag ska jag minsann börja träna"...men så igår satte jag faktiskt igång, jag var nere och gick på löpbandet i 45 minuter (efter operationen väljer jag att börja försiktigt).

Tjoho för mig!

Långsiktigt ska vara melodin denna gång. Inte snabbt gå ner i vikt (även om det vore trevligt) jag är motiverad men vet också att jag borde ändra mina matvanor och det känns lite motigare, men den biten kommer jag ta lite senare tror att det blir för mycket att lägga om hela livsstilen på en gång, speciellt när min tid är knapp.

Så, efter 6 års bloggande kommer här nu en bild på mig, målet är att om ett par veckor visa upp en lite lättare jag. 15 kilo ska bort!

Foto från gymet :)
Puh...!
3 kommentarer:

Emma sa...

Fantastiskt tycker jag! Bra jobbat. Nu är det bara att hålla ut de närmaste veckorna då träningen ska bli vana.
Jag hejar på dig!

MVH Emma

Victoria sa...

Tjoho för dig!!

Anonym sa...

Heja Heja, tänk alltid på ditt mål och vilken härlig känsla när man har nått slutresultatet =)

Vilken härlig vy fr gymmet...

/Dunya