måndag 3 juni 2013

Min balkong

a home far away1
a home far away4
a home far away 2
a home far away5
a home far away3
a home far away6

En liten glimt av balkongen här i Singapore. Den är hyfsat stor, dock har vi en jättesoffa som tar upp en tredjedel av ytan så nu är den inte så stor längre...

Vi har försökt odla kryddor tidigare här och de tvärdog, fick höra att nej det går inte att odla här, klimatet är för fuktigt. Vi ger det dock ett försök igen, mynta, basilika och oregano står i krukor på balkongen tillsammans med orkidéer och titta en blomma som min svägerska i Sverige alltid får på sin födelsedag och tills dess att vi kommer på semester är den jättestor, blev så glad när jag såg den här och den är min lilla bebis nu, går och noppar och vattnar hela tiden, haha.

Vattenkannan och grodan har jag släpat hem från Sverige, vem släpar egentligen hem en vattenkanna? Hmm, tyckte den var lite gullig och hade inte sett några fina här, så den fick flyga med hit....

Måndag och om exakt 4 veckor landar vi i Sverige, men tills dess är det fullt i kalendern, har flera fotograferingar kvar, studio kurs, möten, en mässa som jag ska fota på och det administrativa inte minst.
Sista veckan innan vi far iväg har jag tom, tanken är att jag ska hinna slutföra allt innan jag går på semester, så jag kan sätta fart direkt med nya saker i augusti.

Hoppas ni haft en fin helg, vart ni än befinner er!
/Gunilla

1 kommentar:

mammaxtre sa...

Åh vad jag uppskattar dina bilder!

Fina, alltid så fina.