onsdag 5 november 2014

Onsdag morgon på kontoret

Sitter på kontoret och kommer på att jag kanske inte nämnt att sen vi sist sågs så har jag numera ett kontor att åka till och jobba istället för att jobba hemifrån.

Att jobba hemifrån funkade bra på många sätt, jag är organiserad och fokuserad när jag jobbar men det som var svårast var att hitta en balans mellan jobb och privatliv. Och särskilt mycket då min största passion är mitt jobb så var det inte så lätt att bara switcha av och säga "nu är jag ledig".

Och sen var det ju det där med djuren....vi har ju 2 golden retrievers och 3 katter. Minns att vid ett tillfälle hade en av katterna gömt sig bakom gardinen och mitt i mötet, springer den upp och skrämmer halvt slag på kunden. Mindre bra.

Jag kör på ett halvår för att se hur det känns, om det är värt pengarna, jag känner att det blev lite mer personligt hemma, jag bakade alltid och hade mina fina Bruka koppar i turkost (åhhh minnen) och det blev en väldigt personlig stämning vilket jag gillar. Så tiden får utvisa vad som funkar bäst.

Okej, onsdag. Ner till Dempsey för en lunch med en väninna jag känt i alla år här i Singapore. Sen ska sonen hämtas från dagis, den andra sonen ska skjutsas till fotbollsträning och jag ska kolla en fotoplats för en fotografering på fredag.

Och ja just det. Jag kör ett litet test på min fotoblogg, det är ju detta med SEO...jisses. Jag undrar om ni vill kika in på sista blogginlägget där jag visar fina gravidfoton på beachen och så kommer jag att se hur många som har varit inne och tittat.
Det är ju en hel vetenskap detta med SEO men tänkte se om det funkar!

Sugarlight Photography blog

Tack på förhand och ha en fin dag!
Gunilla

1 kommentar:

Johanna sa...

Nu har jag varit inne och tittat på de fina gravid-bilderna!