söndag 1 februari 2009


Helgen är över och i morgon börjar skolan igen för barnen, åååhhh vad de längtar...eller kanske inte.

Veckan som gått har varit uppbokad, fast på ett positivt sätt, barnen har varit utspridda och sovit över hos kompisar, och vi har varit på flera partyn och till sist idag en brunch! En härlig vecka.

Men imorgon börjar allvaret igen, och jag har lovat (för tusende gången, min dotter bara suckar när jag tar upp detta, haha) att börjar leva ett mer hälsosamt liv, mer motion, mindre godis och mer ro för själen är målet...
Sååå, sista dagen på mitt onyttiga liv ska jag äta mexikanskt, friterade nachos, guacamole och sedan popcorn till filmen *skratt*.


The weekend is over and tomorrow school starts again for the children, aaahhh they are longing ... or maybe not.
This last week has been booked solid but in a positive way, the children have been scattered and slept over with friends, and we have been to several parties and finally today a brunch! A wonderful week.

But tomorrow everything goes back to normal, and I have promised (for the thousandth time, my daughter just sighs when I bring this up, haha) to start living a more healthy life, more exercise, less sweets and more harmony for the soul is the goal ...

Sooo, the last day of my unhealthy life, I will eat Mexican food, fried nachos and guacamole and to top it up popcorn to the movie* laughter*.
Have a great coming week!

12 kommentarer:

Eddan sa...

Lycka till med ditt nya liv :-)!

Jag börjar mitt nya liv i princip varje måndag ;-)!

Nej då, lite bättre har jag väl blivit men långt ifrån så duktig som jag önskar att jag vore. Men vad 17, man måste ju leva också!

Må så gott!

Kram från Anette

synne sa...

Grattis till starten på ditt nya liv.
Själv har jag startat nytt liv varje dag när går upp ur sängen.
Men det är inte lätt ska jag säga...
Hoppas du lyckas bättre :D

Förstår att dottern trivs i stallet. Där bodde jag när jag var yngre.

Önskar er en fin söndag där nere.
Kram Synne.

Sjabbig men chic sa...

Åh, vad det där lät gott. Vem har lust att äta något annat efter det där menyförslaget?!

Kram Lisa

Hemmalycka sa...

Men njut då av sista måltiden :).
Sen blir det hårda tider.
Kram Åsa

Vitt och Blått sa...

Jag har också börjat på sundare livsstil, men ibland på helgen får man lov att unna sig något gott iaf. annars blir det inge roligt tillslut. :) Lycka till! Ha en skön söndag - kram Ewa

Anonym sa...

*hehe* brukar oxå äta onyttigt och tänka att det är ju sista gången före mitt nyttiga liv tar vid. Och sen är det sista gången före det nyttiga livet tar vid helgen efter oxå ;)

Diana sa...

Någon har röstat på din blogg som bästa fotoblogg! (se mitt senaste inlägg) Vill du att fler ska göra det? Uppmuntra då dina läsare genom kommentarer och inlägg! Lycka till! // Diana

Diana sa...

Någon har röstat på din blogg som bästa fotoblogg! (se mitt senaste inlägg) Vill du att fler ska göra det? Uppmuntra då dina läsare genom kommentarer och inlägg! Lycka till! // Diana

DILA sa...

Jag har lika stort problem som alla andra med mina många nystarter. Men jag försöker så gott jag kan. Hoppas du lyckas bättre än vad jag gör!

Kram Dila

Bitar av livet sa...

Mina nystarter har också varit många. Gymkort har köpts och sund mat har lagats. Men för många måsten leder bara till mer trötthet. Men nu har jag börjat med nåt för att det är kul - inte för att hålla mig i form. Men troligen kommer det på köpet. Jag har börjat på ridskola! 35 år gammal! Det är så kul och det känns i kroppen. Jag inser att jag måste bli smidigare för att klara av det så nu går jag raska promenader så ofta jag bara kan. Med bra musik i öronen så är det riktigt kul. :-) Lycka till.
Kram /Emma-K

ALEGNI sa...

lycka till med ditt hälsosammare liv! lätt blir det inte... *vet*
men du befinner dig ändå i ett rätt inspirerande klimat, så kanske du lyckas bättre än jag brukar lyckas ;)
kram
ingela

Duracellmamman sa...

ja... ler igenkännade, undra hur många gånger Linus har hört mig säga det;-)

Kramis!!