fredag 11 december 2009

light 010 (2)
Lyktan jag köpte i Sverige och mina smuggel-kottar pryder det nyinköpta Indiska skåpet i vardagsrummet.

I går åkte vår dotter på skolresa till Australien (Perth) de kommer att ha en superkul tid och det blir självklart ett minne för livet, de kommer att få pröva på: pilbåge, paintball, paddla kanot och en mängd andra roliga aktvititeter. Höjdpunkten kanske dock blir discot...men vad vet jag, jag är ju bara en gammal tant i min dotters ögon, fniss.
Jag börjar bli påtagligt medveten om att vi faktiskt bara har våra barn till "låns", att de en dag kommer att stå på egna ben och då är min förhoppning att vi har förberett dem så att dessa ben är rätt så stadiga...

I helgen ska vi börja köpa barnens julklappar, det kanske inte blir så svårt ändå, dottern önskar sig pengar och på sonens önskelista står: LEGO. Hmmm, vi får nog använda vår egen fantasi verkar det som...

Hur ligger ni till med alla julklapps inköp? Före eller efter tidsschemat?

My newly bought lantern is placed on my new Indian cabinet in our living room, our home is getting more and more Christmessy every day:). This weekend we´re going out buying the kids Christmas gifts, that´ll be easy, our daughter only wants money and on our sons wish list is: LEGO. So it looks like we have to use our own imagination...poor kids:). Pencils and books in all the gifts, hehe...I wish you a blessed weekend!

14 kommentarer:

Nattmia sa...

Jag är klar med julklapparna :-) Eller nästan.. Sista skall inhandlas i morron, sen är jag klar och det känns så skönt..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

Andrea sa...

Blessings,
andrea

eastcoastmom sa...

Jag har inte köpt en enda julklapp. Men det ordnar sig nog, barnen ska få en enda gemensam julklapp är det tänkt.

Beatrice sa...

Vilken vacker lykta du köpt! :-) Det var bra att du visade den, för nu kom jag på att jag har två små glaslyktor som det står Merry Christmas på... frågan är bara vart ;-).

Jag har inte köpt en endaste julklapp än och börjar känna att jag ligger lite efter!

Kramar
Beatrice

Carin sa...

Hallå! Håller helt med dig vad det gäller barnen. Förhoppningsvis har man fostrat dom så att dom kan stå på egna ben...;)
Har inte köpt en enda julklapp än, men är väl ganska klar i "skallen" över vad som skall handlas... Så det är bara att ge sig ut i klappjakten! :)
Ha en bra dag!
Kram Carin

Anna på Smultronbacken sa...

Jättesöt lykta och tänk att det är så fint med piff från naturen. Enkelt och vackert.

Vi ligger bra till med julklappsinhandligen, för omväxlings skull. Som vanligt är det dock några personer som är svåra att hitta på något till. Samma som alltid dessutom. :-)

Dock har jag/vi ännu inte bestämt vad vi ska ha för meny på nyårsmiddagen då vi bjudit hem vännerna och DET börjar stressa mig... :-/

Den där skolresan lät inte helt fy skam. Själv fick man åka till en lägergård typ sju mil bort. Men det var skoj det med. ;-)

S o F sa...

Check.
Jag har köpt alla två. ;)

Konstigt nog så tog julklappspengarna slut när jag (maken) köpte mig en ny bärbar dator. Vilken otur. :)

Trevlig Helg!

Victoria sa...

Till Australien på skolresa!?! Wow! Och jag som tyckte att Isaks resa till Washington DC var långt bort (fast han är ju bara 11 år...)!
Kram och trevlig helg!

catthie sa...

hej där
låter som att din dotter kommer få toppen skoj.
julklappar ahhhh det har jag glömt :o) jag brukar vara färdig vid den här tiden men icke..
så nu gäller det att ila.
allt gott till dig
Catthie

Cissi sa...

Fiffigt med kottarna! Vi ska plocka kottar i helgen och måla, tänkte jag...

Julklappar är jag på G med. Har köpt alla dotterns julklappar, sonen har jag en kvar, sen är det en till systerson och en till min mans systerson också. Sen är det fäääärdigt! Dessa som är kvar är de enda jag inte köpt på nätet...:-)

Gun-britt sa...

Det är svårt med val av julklappar.Mina barn önskar sig också
pengar.Vilken upplevelse för din dotter att åka till Australien.Mysiga bilder.Ha en bra kväll. Kram

Kalkstenssommar sa...

Efter, alltid efter mitt schema! Men i morgon ska det handlas julklappar.

Åh, va fint det blev med kottarna!


Kram L

Nallebr.. sa...

såå himla fina foton du tar!!!

Michael Jackson - Minnesblogg sa...

Ha en bra dag!