lördag 22 maj 2010

lunch

I dag är det skolavslutning i svenska skolan. Första milstolpen till ett långt sommarlov, nu är det bara 2 veckor kvar i den internationella skolan och jag förstår att barnen börjar längta! Jag får förbereda ett par näsdukar till i dag, jag är enormt blödig när det gäller avslutningar, stämmningen, alla finklädda barn och att se glädjen i deras ögon, ja det får iallafall mig att fälla några tårar...jag brukar försöka blinka bort dem och tänka på annat men det är inte alltid det fungerar:).

Det blev allt lite shopping i går och vi ska fortsätta sätta sprätt på pengarna i dag, och nu ska dottern haka på och då lär ju stålarna rulla, hehe. Jag var riktigt på G i går när vi väl hittade lite kläder till mig och jag ser nu att mammkläderna som jag haft i 7 månader börjar sitta lite väl löst, så det var faktiskt riktigt roligt att shoppa, tänka sig...

Shoppingturen avslutades med lunch på restaurang "Mad for garlic" och hmmm, det var mycket vitlök i maten...gott! Ha en fab day!

It was actually fun shopping yesterday, finally I realized that the Mommy outfit that I´ve been wearing the last 7 months isn´t that flattering anymore:). So the shopping will continue today, and our daughter will tag along, so let the money roll:).
Enjoy this fantastic Saturday!

6 kommentarer:

Synnøve. sa...

Härligt med skolavslutning. De får ju två sommaravslutningar nu på det här viset tänker jag. Kul.

Kläder är väl bra att ha. Att mammakläderna sitter löst är väl förståligt. Nu har du ju ingen liten guldknupp att bära på längre.

Lunch ute är gott. Måste komma iväg ut äta här med.
Kramen.

SqZ sa...

DEN restaurangen skulle jag gilla skarpt :-)

Clytie sa...

I love your collage ... with baby in the center, of COURSE! :=}

I hope you have a wonderful weekend - happy shopping!

anna sa...

vilken liten prins ni har fått er!

Sanna sa...

Härligt med skolavslutning!Det är alltid så fin stämning där tycker jag. Låter härligt med lunch och shopping!

Jag vill också åka till Singapore! :D

Kramkram

Hanna sa...

så fina bilder.
kram
hanna