tisdag 28 september 2010

Denna morgon får jag verkligen kämpa för att få bort John Blund i ögonen, jag satt vid datorn och redigerade foton tills klockan 1 i natt, så det är helt självförvållat men just då var jag inte särskilt trött...Full fart direkt nu på morgonen kanske gör att jag vaknar till, sonen ska till tandläkaren sen skjutsas till skolan därefter åker jag till tjejen som hjälper mig med hemsidan, det ska bli spännande att se hur långt hon har kommit.
Hem en stund innan sonen har fotboll och dottern ridlektion, sen hoppas jag på en lugn kväll och att jag har vett att gå och lägga mig i tid...hehe.

Gäääsp! Nu blir det frukost och sen iväg, ha en fin dag!

Gosh I´m tired this morning but no wonder since I stayed up until 1 am editing photos, so it´s all my fault:). Busy morning today, my son needs to go to the dentist and the I drive him to school and afterwards I´m going to the firm who works with my web site, it´s gonna be exciting!

Well, I need some breakfast now so I don´t fall asleep, have a great day!

3 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Min man läste i tidningen i söndags kväll att man bör sova 8 timmar för att hålla sig frisk. Kroppen behöver den tiden för att läka. Ja, och vad gör jag, jo somnar 24.00 och kliver upp 5.30. SUCK.
I morse kom jag inte upp förrän 7 och igår släckte jag 23.45.

Helt klart att man har olika dygnsrytm

Kram LiseLotte

DILA sa...

Spännande med nya hemsidan. Ska bli jätte roligt att se den när den är färdig. Älskar dina foton! var själv ute och fotade i morse men jag är inte på långa vägar lika duktig som du. Men man måste ju börja någonstans!

Kram Dila

Annapanna sa...

Underbara bilder!!! Älskar foto i alla dess former... försöker lära mig att fota jag med...en dag så.. ;D

Inspirerande sida iallafall, här lär jag garanterat kika in flera gånger.

Må så gott!!