tisdag 28 september 2010friends

I dag hade jag ett möte med tjejen som designar min websida och fotoblogg och jag fick för ett par timmar sedan ett första utkast. I lajk it:). Stilren, ljus och med en gnutta färgklick, precis i min smak. Är det någon som kan gissa vilken färg websidan kommer att gå i...fniss.

I slutet av nästa vecka hoppas jag att websidan ska vara klar, eventuellt sätter jag igång och fotar före det, ska bara spika prislistan först...gaaahhhh, så svårt det där att sätta pris på sitt eget arbete, lite vad är jag värd...hua! Nåja, det blir nog bra till slut och den behöver ju inte vara skriven i sten, allt går ju att ändra i efterhand även om det kanske inte är optimalt så här i början:).

Nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på en film, ta fram godis, hojta på dottern att komma för nu är det mys som gäller! Och ja...hmmmm...maken är bortrest....ni vet när katten är borta....Tjing!

I had a meeting earlier regarding my new web site and all I can say is: I lajk it! A lot...Stylish with soft light and a dash of my favourite colour...can you guess wich one? By the end of next week I hope that the web site will be up and running, but I´m thinking of starting working earlier I just need to nail my price list first...gaaaaah! Well everything will work out eventually I guess...it´s hard valuating your own work isn´t it...

Now I´m gonna watch a movie, in bed, with candy and two of my children beside me, life is great!

5 kommentarer:

a piece of happiness sa...

rosa ? ;))

Isabell sa...

Hej!
Jag har precis satt priser på mig själv, känns det som. Ja, att ta betalt för något man har gjort är inte lätt. Förstår precis hur du kan känna...
Kan nya hemsidan gå i vitt???

Ha det fint och mysa ordentligt nu!
Kram Isabell

Pilo sa...

Vad roligt. Sätt inte för låga priser. Bättre att sänka dem i så fall än att höja dem.

Synnøve. sa...

Jag bara älskar den första bilden med ballongerna och händerna.
Så enkelt och så effektfullt.

Tänk inte på det. Det är ingen brådska. Ang mailen din alltså hihi.
Det blir så roligt när den än kommer.
Storkramen från nabolandet.

Marie sa...

Snygg bild!!
Jag är också ensam hemma min man är i Kina, och jag tycker det är skönt att vara ensam ibland.
Tjingeling