fredag 15 oktober 2010

Redang, Malaysia

Redang


Redang


Oki, här kommer några foton från Redang. När jag nu tittar tillbaka på de foton jag tog så grämer jag mig att jag inte höll mig till ursprungsplanen och fotade lite mer, hehe, men som sagt dagarna gick snabbt och med en liten bebis som inte riktigt håller sin sömnrytm är det svårt att planera *ler*.

Nåväl, Redang som till utseendet påminner lite om en paradisö: kristallklart vatten, vita stränder, tropiska fiskar och dessa sköldpaddor bjöd på härlig snorkling och avkoppling men inte mycket mer fanns att göra, det blev vi pinsamt varse om dag 2 när vi gick till receptionen på hotellet och ville hyra moppar, då tittade
personalen på oss som om vi var från månen..."-det finns bara 1 väg på ön och den går till flygplatsen 2 minuter bort"....jaha.

Nu är det dags för frukost, hoppas ni får en superbra fredag!

Today I show you some photos from Redang in Malaysia. It is truly a little (and I mean little island, only 400 people live there) paradise island with cristal clear water, white beaches and that lovely snorkelling. And that´s about it, you don´t do much else than relax and enjoy the sea. And sometimes you don´t need more than that...I wish you a fab Friday and weekend ahead!

11 kommentarer:

Synnøve. sa...

Godmorgon säger jag och sitter och huttrar lite.
Men det blir strax varmare när jag ser dina bilder.
Att sitta under en parasoll på den stranden hade jag inte sagt nej till.
Där ser du att flygresan gick bra. Man får nog sluta tänka på Lost när man ska resa där nere hihi.

Härliga saker ni upplevt. Att simma med havssköldpaddor måste vara ett äventyr.....

Skrev jag sitter och huttrar.
5 minus just nu. Ingen snö, men var lugn, den kommer hihi.

Nu får du och familjen ha en skön helg. Här blir det jobb.
Kramen Synnöve.

Nattmia sa...

En riktig SEMESTERÖ med andra ord.. En sådan man nog behöver tillbringa tid på ibland för att ladda batterier..
Härliga bilder..

Kram Mia

Katta sa...

Vilket vackert ställe. Visst kan man sakna att man inte fotat mer när man är nån stans men man måste ju leva i nuet med. Kram Katta

LitenElin sa...

Då har ni i alla fall tagit det lugnt- skönt!
Håller på att försöka start upp en ren fotoblogg, och har för mig att du fick hjälp av någon? Vem var det? Nån som jobbar med det?

DILA sa...

Åh vad härligt med sandstrand och turkost vatten! vad häftigt att simma med havssköldpaddor. Vilken upplevelse. Känner igen det där med fotandet när man är på semester. Tänker alltid att man ska fota så mycket och när man kommer hem inser man hur lite bilder man faktiskt har tagit. Men det kanske är meningen att man ska koppla av på semester och inte springa omkring med kameran! =) ha en skön helg!

Kram Dila

Cissi sa...

Ni verkar haft en skön semester, vad härligt det ser ut. Havssköldpaddor vill jag också se! Vi ser fram emot att få resa tillsammans med våra barn när de blir lite äldre, då de får lite mer ut av resan...:-)

mammaxtre sa...

Vad vackert. Helt otroligt!

Maria sa...

Underbart!! Längtar galet mycket tills vår resa.Om drygt en vecka är vi också på väg till en kritvit strand...

Fin lördag!
Kram Maria

Emma sa...

Åååh nämen där har jag också varit. Vi stannade till där några nätter när vi var på brölopsresa i Malaysia. Fantastiskt ställe... Nu blev jag lite nostalgisk :)

jenny-catharina sa...

glad att jag hittade din blog!

CJ sa...

Åh vilka härliga kort!