tisdag 4 januari 2011

breakfast tajm

Finns det nåt mer underbart än att äta en god frukost, antingen hemma eller ute? Även om lilla jag föredrar att äta ute, mest för att få variation och att det finns så mycket mer att välja på! T o m vodka serveras här....eller hmmm, det är faktiskt bara vatten i vodkaflaskan, men det visste ju inte vi första gången vi besökte frukoststället, vi tyckte det var så märkligt att folk satt och söp så tidigt på dagen och inte nådigt vad de häller i sig spriten, tyckte vi....tills vi insåg att det bara var hälsosamt vatten *ler*.

Om jag fick drömma alldeles lite extra så skulle jag vilja ha ett fik som serverar Singapores bästa frukost (självklart) samt fotostudio i ett, haha. Men som sagt, tänk nytt, var det nån som sa...

Har ni några drömmar antingen realistiska eller aningen högtflygande??

Don´t you just love to have a great breakfast, either at home or out at a restaurant? Well, I for sure would choose at a restaurant any time, just because of the variety and so much deliciousness to eat! And regarding the vodka....it´s only water but we didn´t know that when we visited the place the forst time, we were a bit confused to say the least *smiles*.

If I could dream just a bit extra I would have a restaurant with Singapores best breakfast (of course) and a photo studio, a bit surrealistic but hey aim high some one told me...hehe

3 kommentarer:

Fröken K sa...

Mmm, så gott det såg ut. Att dricka vatten i en absolutflaska var ju roligt.
Drömmar har jag, men inga som kan genomföras. Tyvärr. Det är jag för feg för. Du är så beundransvärd för att ha gjort dig en egen kundkrets inom foto.

Anki Nilsson sa...

Mmmm....mysig.
Anki

Maggan sa...

Viktigt att ha drömmar!