onsdag 5 januari 2011

AlvaHär är ett av mina favoritfoton från gårdagens fotografering, söta Alva. På detta foto har jag lekt med inställningarna på kameran och använt en stor bländare (Aperture) f 1.4 och har fokuserat på den understa ögat. Vanligtvis hade jag nog fokuserat på det andra ögat men jag ville se hur det blev med liten bländare och närmsta ögat denna gång...

I dag har den allra sista julen blivit utrensad (hade lite svårt att slita mig från granen får jag medge) och en hantverkare har varit här och satt upp några tavlor och krokar så nu känns lägenheten så uppfriskande ren, inga mörka röda toner alls utan nu är det rosa som gäller igen!

Senare i kväll ska jag och sonen baka en sockerkaka och mysa, dottern är fortfarande i London och maken i Japan, så det är jag och småkillarna hemma:). Må gott!

One of my favourite photos from yesterday, sweet Alva. I played around with a low aperture on this photos it´s set on f 1.4 and just focusing on the closest eye. I made sure that Alva was very close to the window to get the best light, and then she did the rest!

Enjoy this day!

5 kommentarer:

Frida-FantastiskaMamman sa...

Härligt med egentid med grabbarna....jag kör också rosa igen ;)

Kramar<3

Fröken K sa...

Vacker bild. Vilken skönhet!

DILA sa...

Vilken söt tjej! Bilden blev hur bra som helst! Jag ska också ta att rensa ut julen imorgon och det ska faktiskt bli skönt. Hoppas ni får det mysigt du och killarna.

Kram Dila

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin bild. Visst är det skönt att ha julen borta och ljusa färger igen.
Kramar Ullis

mammaxtre sa...

Vilken bild du tagit, den kan jag tro att de blev nöjda med.

Ha det gott