måndag 10 januari 2011

erica

Måndag igen, efter en helg som har gått väldigt fort, som vanligt med andra ord. Dottern kom hem från London i lördags, och hon var ju rätt lagom jetlaggad i söndags hehe. Jag är bara glad att hon kom hem med fina minnen och att hela resan gick bra, det finns ju så många ondsinta människor därute så säker är man ju aldrig.... hua!

I går kom jag på mig själv flera gånger att jag tänkte på vilken kul vecka jag har framför mig, men tittar i almanackan och ser att jag inte har så mycket bokat, konstigt va...men jag såg fram emot mitt fikamöte jag hade i morse med en väldigt duktig fotograf som tar enormt fina foton! Så kul att träffa henne, jag har nu gett mig sjutton på att enbart fota i Manuellt läge, tjoho!

Nu är det dags för lunch, våfflor med sylt och grädde, mums!

I have really been looking forward to this week, today I met a really great photographer and I am so inspired to develop my photographing to new heights! We met for breakfast and I feel pumped with energy now, the very good kind! I have decided to start shooting in Manual mode and nothing else, to control the settings more.

From breakfast to lunch, waffles, whipped cream and jam, hehe, sounds like breakfast again:).

2 kommentarer:

Linnea sa...

Hej!
Hamnade här av en slump och måste säga att jag gillar verkligen det jag ser, mycket fina bilder har du :)Hit ska jag återvända

Mvh Linnea

Inge sa...

Beautiful blog with beautiful photographs!