tisdag 18 oktober 2011

BALANS

beach shoot Singapore3
Foto taget förra veckan

Balans. Balans i vardagen. Balans i själen. Balans i livet. Det söker jag just nu. Denna vecka trappar jag ner på tempot och försöker hitta en balans i mitt liv. När jag gör nåt ger jag allt, vilket kan vara en positiv egenskap om man kan hantera det. Jag har insett att jag har gett allt i en massa olika saker på sistone för att jag brinner för det jag gör. Jag älskar mitt liv och vill göra mycket på kort tid, vilket tyvärr innebar att jag "tappade huvudet" och bara körde på...och fick dåligt samvete över de saker jag inte hann med.

En viktig person i min närhet påminnde mig om det i helgen och faktiskt känner jag ett större lugn nu när jag tänker till innan jag bokar upp mig på saker eller sitter för länge vid datorn...för let´s face it...sitter för mycket vid datorn gör jag ju:).

Var iväg på Body Pump igår, stolt att jag faktiskt tog mig dit hehe, det tog emot kan jag säga. En simtur blev det imorse efter frukost så förhoppningsvis får jag in lite träning i livet också, det har jag försakat sedan i maj månad:).

Ha en härlig dag!

I´m searching for balance in my life right now, I just keep on going because I´m just so passionate in what I´m doing and theres not stopping...so now I stop and think before I make plans or sit to long at the computer...that will be the hardest part since it´s so easy to acces to Internet these days...


Do you have balance in your life?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som att jag skulle kunna skrivit det.. Hoppas vi hittar dit någon dag! Styrkekramar (till oss båda, hihi).. -Elin

mammaxtre sa...

Det där med att finan balans är en städnig strävan. Så svårt det är men ackså viktigt. Klokt av dig att stanna upp Gunilla.