onsdag 30 juni 2010

sommar


It is nice weather we are having...alla som kan sin Pink Panter förstår vad jag menare, haha. Men gud vilket väder vi har kommit till, soligt, varmt och svala kvällar, me likey! Sista arbetsdagen för maken min i går och nu har han semester och vi ska njuta av att vara lediga tillsammans och förhoppningsvis hitta på lite roliga grejer också!

Nu ska jag ta en promenad med Theo killen som inte gillar sovmorgnar...Kram!

Wow this weather is amazing or like the Pink Panther would say "It is nice weather we are having..." hehe. Sunshine and happy people all around us, me likey! And now my husband has his vacation and hopefylly we can enjoy the weather and realax a bit:). Have a wonderful day!

tisdag 29 juni 2010

Japp, så landade vi då i Sverige efter cirka 17 timmars resa. Det har gått förvånansvärt bra att flyga med lilla Theo, han sov nästan hela tiden och verkade inte alls få bekymmer med tryckutjämning vid start och landing så det bådar gott inför kommande resor!

Men vem hade kunnat ana att efter så många timmars flygning att den lilla biten från Arlanda skulle bli den jobbigaste? Eftersom vi är så många i vår familj så hade min pappa snällt nog hyrt en storbil och kom och hämtade oss och det visade sig att air con inte funkade i bilen så Theo blev ju dyngsvettig i sin bilbarnstol plus att han vart vrålhungrig så han skrek som en stucken gris och dessa vägarbeten längs motorvägen gjorde att det blev enorma köer, det stog verkligen helt still, vilken pärs!

Äntligen framme hos mina föräldrar åt vi en efterlängtad kebab och sen sov vi klockan nio...försökte se fotbollen men orkade inte hålla upp ögonen:).

Nu har sonen vaknat till liv och det är frukostdags...eller lunch kanske? Må gott!

Finally arriving in Sweden after 17 hours journey here. Baby Theo behaved really well and slept almost through the whole trip, I am so relieved:). The first thing we did was eating a kebab, ohhh what we have longed for that:) Now I need to make breakfast for my older son, and enjoy this sunny day! Take care.

lördag 26 juni 2010

Baby boy

Jahapp så var packandet i full gång då..eller njae resväskorna är framtagna och tanken är att jag ska börja packa i dag, jag är ute lite senare än vanligt, att packa är ytterligare en sån där nedräkningsgrej som jag brukar roa mig med en vecka före vi reser och inte som nu en dag innan...jeeez!
I dag ska jag inhandla det sista (känns som om jag skrivit det förut..) inför själva resan, det gäller att verkligen tänka till när man ska resa med en liten bebis...det var ju sannerligen ett tag sen.

Och vad säger ni...behöver vi packa ner den lilla blå? Eller är det toppenväder hemma? Frukost väntar och upphämtning av dottern som sovit över hos en kompis, så nu önskar jag er en fin fin dag!

We were just thinking about the weather in Sweden, you can never predict it, it can be hot hot hot in June and other times cold as winter...hopefully we don´t have to pack the little blue baby hat:). Now I´m off to start packing, I´m usually ready with that long before we depart but this time I haven´t started yet...and we leave tomorrow night...jeeez!
Have a really great day!

fredag 25 juni 2010

GLAD MIDSOMMAR!
Kikar in en snabbis för att önska er en alldeles underbar, oförglömlig och magisk midsommarafton och glöm för guds skull inte all plocka sju sorters blommor och lägg under huvudkudden, fniss.

Om man inte firar midsommar i Sverige så känner jag inte för att fira alls i varjefall när det gäller just midsommar, så det blir väldans måttligt hä
r. Dottern ska till tandläkaren och sen ska vi fixa det sista inför hemresan, ja ni ser ju själva....tandläkaren på midsommarafton haha, ingen höjdare:).
Ta hand om er i midsommarnatten och festa lugnt!

Today Sweden celebrates midsummer, the most magical night of the year! But since we´re not in Sweden we wont celebrate it this year, it´s just not the same thing...you have to be there to feel it! Have a great Friday and enjoy this coming weekend!

torsdag 24 juni 2010

tea lovertea bag

Torsdag morgon och sonen fyller 10 år i dag, hurra hurra! Som sig bör får sonen senare ikväll bestämma vad vi ska äta, hemma eller på restaurang...vi får väl se hur påhittig han är:).

Nu är det bråda dagar inför hemresan till Sverige och jag kan inte påstå att jag har allt under kontroll, eller jo det kanske jag har men jag är en sån där som måste göra listor för att känna att jag har koll och det har jag ännu inte gjort...nån lista alltså...så det ska jag göra alldeles strax!

Senare i dag ska dottern iväg och klippa sig samt göra slingor, jag ska också försöka hitta en tjocktröja till Theo, det brukar ofta vara väldigt kallt på flygplanen...vad var det nu mer jag skulle göra...ja ni ser, det är kaos utan mina listor, hehe.

Dags att gnugga geniknölarna och få fram en lista, tjingeling!

Busy days now until we leave for Sweden, I don´t really have control of the situation but I´m one of those people who needs to write lists whenever there is something going on, and I haven´t done that yet....the list I mean...so after my tea break I will start with that...afternoon is busy with daughter going to the hairdresser and me shopping some stuff for baby Theo. So I better get going:) Have a great Thursday!

onsdag 23 juni 2010

Summer shoes

Riktigt på hugget var jag i går, jag rensade inte bara i skafferi och garderob utan gav mig på skohyllan också, hjälp vad skor och andra grejer man samlar på. Kan ju säga att det var både ett och två par skor som jag helt glömt bort att jag hade...fy skäms på mig!

Nu ska jag snabbt iväg och fixa och trixa inför sonens födelsedag i morgon! Tjingeling.

Cleared my closet yesterday, and oh boy what a lof of old stuff we have, so nice to throw some of it away:).

Now I´m off fixing some things, its my sons 10th birthday tomorrow:). Cheers!

tisdag 22 juni 2010

breakfast

Efter att jag fått Theo att somna om skulle jag äta frukost med de andra två barnen, men bara en av dem var vakna, tonåringen låg och sov som en stock, omöjlig att väcka...men det får väl vara någorlunda okej eftersom det är sommarlov...kanske.

Nu är flygbiljetterna till Sverige bokade (ja igen) och vi flyger redan nu på söndag, eller natten mot måndag, och nu är det verkligen nedräkning! Vet inte vad det är med mig men alltid när jag ska vara borta en längre period får jag sån städ och rensnoja, i går rensade jag bort ur godislådan (hmmm, ja vi har faktiskt en sån...) godis som ingen äter eller kommer ihåg vem som köpt, i dag har jag gått igenom skafferiet och frysen och slängt en hel del...bläää! Och senare tänkte jag gå igenom barnens garderober...märkligt fenomen det där, men det känns som en del av min nedräkning, att göra lite nytta inför en lång ledighet kanske...:). Nåväl, dags att dyka in i garderoben, ha en bra dag!

PS Jag fick en fråga vilket flygbolag vi åker med som har direktflyg mellan Sthlm och Singapore och det finns inga, vi måste alltid mellanlanda nånstans på vägen.

I wanted to have breakfast with my children this morning but only one of them was actually awake around lunchtime...but I guess it´s ok since it´s summerholiday...maybe.

And yeaj finally the tickets to Sweden is booked and we live this Sunday night or actually very early Monday morning, I am now counting the days I can´t wait to go! Fresh air, a walk in the woods and some Swedish food, ice cream and candy...it´s certainly worth waiting for!

Well, now I´m off, I have some cleaning to do!

måndag 21 juni 2010

Drink the best
Varför är glasflaskan godare att dricka ur än burken?

Hej måndag! Hoppas att ni har haft en strålande härlig helg, med den bröllopsyra som pågått där hemma:). Åh, brudparet ser så fantastisk kära ut och jag blir så glad i hjärtat av det!

Här började dagen med tårar då vi sa hej då till dotterns bästa kompis med familj, det är alltid värre att göra det på just flygplatser...förstår inte varför man utsätter sig för det? Förhoppningsvis kan de hålla kontakten trots det långa avståndet till England, tror att det de kommer att sakna är det vardagliga kontakten...

Men just nu sitter jag och försöker omboka våra biljetter till Sverige, vi kommer inte att mellanlanda och stanna i Doha på vägen till Sverige utan har bestämt att flyga direkt istället. Så nu får vi se vilka datum de har biljetter hem...eller hem och hem jag har väl då 2 hem:).

Ha en fin dag!

This day started with tears at Changi airport when my daughters best friend left Singapore and moved back to England. Hopefully the will be able to keep their good friendship despite the long distance between them, what I think they will miss the most is the everyday contact that they´ve had for almost 4 years...life can be hard sometimes...

I hope you have a great day full of sunshine!

lördag 19 juni 2010

meringue

Lördagsfotboll som vanligt denna morgon, men detta är sista lördagsträningen för säsongen, sen får vi sova ett par lördagar innan det drar igång i höst igen. Gubben är nyss hemkommen från en arbetsresa till Korea och han har säkerligen ingen lust att hitta på nåt, men det jag måste göra i dag är att ta och printa foton på alla familjemedlemmar så vi får vårt visum till Qatar, annars blir vi nog inte insläppta:).

I morgon ska vi på söndags brunch på Hotell Hyatt, jag som ofta blir mätt bara av att titta på maten får nog planera in att inte äta för sent i kväll, så jag är riktigt hungrig när det är dags! Ha en fin lördag!

Saturday soccer as always this morning, and not really any plans for today, I just need to fix photos for our family members to get our Visa to Qatar, otherwise they will not let us in:).

Sunday brunch at Hotel Hyatt tomorrow, and hopefully I can eat a lot, usually I gett full just looking at the food...:). Have a great day!

fredag 18 juni 2010

blomma

Söta sonen hade plockat en liten blomma till mig när han var ute på en cykeltur. Tänk vad små gester kan göra en glad! Det behöver ju inte alltid vara nåt extravagant, det är ju ofta det lilla som gör en mest lycklig!

Ännu inga planer för dagen, har varit ute och rännt nu i shoppingcenter flera dagar så kanske ska skippa det i dag...vi får se. Fredag är det ju iallafall även om det spelar mindre roll när man har sommarlov. Hittar ni på nåt kul i dag?

My son had picked a flower to me when he was out riding his bike. It´s often the small things in life that make you the most happy isn´t it? Maybe we should practise in appreciating the small things in life more...Have a wonderful day!

torsdag 17 juni 2010

Det kom ett paket...hemlevererat (här behöver man inte åka till Posten utan alla paket körs hem till dörren, så skönt!) och ivriga händer rev upp paketet och tänka sig att det fanns lite svenskt godis i det blå paketet:). Ja ni ser ju att t o m katten var nyfiken...och igårkväll åt vi godis i sängen och tittade på tv. Och ja, maken är bortrest...då busar vi alltid lite extra:).

I dag ska jag hjälpa dottern att köpa lite minnes presenter till sin bästa kompis som på måndag flyttar tillbaks till England (hua jag ser inte fram emot helgen, det kommer att vara många tårar...). Men nu kurrar det i magen, dags för frulle, tjingeling!

My sweet mom sent a package full of Swedish candy to us, and my son was eager to open it! Yummie, full of candy that we enjoyed yesterday in bed watching tv. And yes my husband is not home, that´s when we do things like that:)

Today I´m helping my daughter buying some good bye presents for her best friend who is moving back to England on Monday (this coming weekend will be tough and a lot of tears...so sad). I wish you a great day and take care of your loved ones!

onsdag 16 juni 2010

pp

Just nu är det ovärderligt att ha två stora barn som finns till hands när jag behöver hjälp med Theo, de är hjälpsamma i alla tänkbara situationer och jag är så tacksam att de tycker att det är helt okej att assistera sin gamla morsa och lillebror:).

Snart ska jag väcka mina små änglar (ja ibland förvånar de mig, i går satt sonen 10 år och tittade på en dokumentär om Barack Obama och han var genuint intresserad, jag satt som ett frågetecken) för att kolla vad de vill hitta på i dag, eller de kanske redan har planer, who knows? Må gott!

At the moment it´s so precious to have two older children to help me out with baby Theo, I don´t know how I would manage without them. I´m also greatful that they actually think it´s ok to assist their old mom and baby brother:).

tisdag 15 juni 2010

soccer

Fotbolls VM, ja vi är nog många som är besvikna över att inte kunna heja fram Sverige i den här turneringen, inget ont om Malta på något sätt men visst är väl Sverige en bättre fotbollsnation än dem..? Hmm, nåväl nu behöver jag ju inte oroa mig för att få hjärtattack som det ibland känns när vi spelar viktiga matcher....det gäller att se det positiva i allt:).

I dag ska jag lura med mig barnen på en liten shoppingrunda och lunch på stan, utbudet av mat är ju enormt här så vi har alltid svårt att bestämma oss, men kanske får jag igenom min önskan om att äta nudlar i dag...
Ha en fin dag!

A World Cup in fotball but no Swedish team really suck, but what can you do? I don´t have anything against Malta in any way, but surely Sweden is a better fotboll nation than them...well well, I don´t need to worry about getting a heart atack when Sweden plays important games, if I try to look on the bright side of this:).

I´m off for some shopping at Orchard Road, I wish you a great day!

måndag 14 juni 2010

Lycka

perfumeperfume1

kan vara att få en gratis parfym när man handlar parfym till maken. Sån tur hade jag i dag när jag var iväg till Paragon för att ta en fika med en kompis. Versace brukar vanligtvis inte falla mig i smaken, lite för tunga dofter för min smak men denna doftade riktigt fräscht!
Vilken är din favorit parfym?
Nu ska jag ladda för att se Danmarks öppningsmatch i VM, så spännande och nu får vi väl alla heja fram de röda istället:). Må gott!
Happy, happy I had a free gift when I was at Paragon today, buying a perfume for my husband and I got this one for free, yeahj! Usually Versace is not really my kind of perfume, but this was smelled just lovely:). Have a good day!

söndag 13 juni 2010


jj 010


Det är snart risk att jag får sittsår i rumpan, jag kommer inte många meter vissa dagar med en liten Theo som gör allt för att få mysa i famnen:). Så då gäller det att passa på när lillskrutten behagar ligga i vagnen för en promenix. Haha det syns lång väg när jag kommer rullandes med min Brio Go vagn, så härligt blå den är:).

Helgen är slut men vad gör det egentligen när det är härligt sommarlov för barnen, i dag drog vi en sväng till IKEA och köpte hushållsost vi kunde helt enkelt inte vänta tills vi kommer hem till Sverige:).
Nu ska vi titta på "Kniven mot strupen" han Alexander är ju så jobbigt rolig:). Ha en fin söndag!

Out for a walk in my blue so very blue stroller, it really shows when I come walking:). We also went for a little shopping trip to IKEA but the only thing we bought was Swdish cheese:). Have a great Sunday!

lördag 12 juni 2010

lazy days


Lördag morgon och det är lata dagar nu för tiden, känns nästan lite som att vara hemma i Sverige på sommaren, man är så där härligt förväntansfull inför vad som komma skall:). Jag önskar er en underbart härlig och rogivande helg!

We are having and enjoying lazy days and I hope you are doing the same! And have a great Saturday! Hugs.

fredag 11 juni 2010

Frozen rhubarbs
Fredag igen och jag har ingen aning om vad vi ska äta till middag, men det jag har koll på är att vi ska ha rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt...Är det bara vi eller äter man inte samma mat om och om igen, vart har fantasin och inspirationen tagit vägen, nää jag får nog kika in på Arlas hemsida för lite nytänk i matväg.
Tur att jag har lite bättre fantasi när det kommer till godsaker...konstigt va:).
Ha en fin sommarhelg, för det är det väl nu, sommar?


Tonight I´m making a rhubarb pai to celebrate the coming weekend, you need something sweet to make it a cozy nigth:). Have a great weekend!

onsdag 9 juni 2010

I dag är jag inte särskilt poppis bland nåt av mina barn, alla har nämligen vaccinerat sig...ajaj. Nu är det bara att avvakta och se om de klarar sig från feber, har förberett med febernedsättande, just in case.
Som lite plåster på såren, åt vi lunch på Hard Rock Cafe, det var gott och ja väldigt rockigt:).
Kort inlägg i dag, känner att jag har andra saker att göra just nu, så tjingeling tills vi ses igen! Kram.

I´m not very popular with any of my children today, all of them went to the doctor to have a vaccination...ouch! To make the day a little bit better we went for a lunch at Hard Rock Cafe, it was yummie and a lot of rock´n roll:).
Now I´m off taking care of the children, I hope you have a good day!

planning

I dag har jag mutat dottern att vara barnvakt i en timme så att jag får nånting gjort...lillskrutten Theo vill inte ligga ensam utan kräver att bli buren hela tiden, så då får man ändra taktik! Jag ska posta 2 dokument, fylla i en lång blankett till en myndighet, boka vaccinering till 2 av barnen och boka söndags brunch på hotel Hyatt och detta helst utan att behöva stressa till bebisskrik...det är där dottern kommer in i bilden:).

Det ser väldigt mörkt ut nu på himlen, kanske är det regn på ingång...om solen tittar fram igen ska vi nog ta en tur till Swiss Club för ett dopp i poolen...wow det har jag inte gjort på snart 1 år...visst är det konstigt...när man har saker precis framför näsan förlorar de ofta sin attraktionskraft, men när det inte finns inom räckhåll får man panik...eller också är det bara jag, hehe. Kram till Er alla ute i vida världen!

I have bribed my daughter to babysit her baby brother for an hour, I need to get some things done and that without listening to heartbreaking screaming for baby T. One of the things I need to do is book Sunday brunch at hotel Hyatt...yeah that´s the only enjoyable thing on my list to do....

Maybe later, if it´s not starting to rain, we are off to Swiss Club for a dip in the pool, it was truly ages ago:). Have a fab day!

tisdag 8 juni 2010

STUDENT FOTOGRAFERING

Graduation guygraduation hat

I går hade jag äran att fota Pontus och hans härliga föräldrar, Pontus har precis tagit studenten här i Singapore och det vill man ju som förälder ha bildbevis på! Trots olidlig hetta, envisa myror och vattenbrist fick vi gemensamt till en hel del schyssta foton. Och för varje gång jag fotograferar människor lär jag mig nånting nytt..."ahhh, det skulle jag tänkt på" eller "javisst ja, jag skulle ju gjort sådär".
Men det är ju det som är så roligt, att det hela tiden går att förbättra sig, eller hur!

I dag ska jag till en myndighet och registrera Theo som boende i Singapore, så håll tummarna för effektiv personal och korta köer:). Tjingeling

Pontus has just graduated here in Singapore and his parents wanted some proof of that:) and what is better proof than some photos! So we headed off to Fort Canning Park and dispite the
excruciating heat and some troublesome ants I think we got some nice photos!

I wish you the best of days!

måndag 7 juni 2010

sommar
Man får ju skämmas...inte blev det mycket firande av nationaldagen här inte...trots att det varje år firas i Singapore med pompa och ståt så blev det inte av att vi gick dit, jag får väl som vanligt skylla på sömnbrist nu för tiden...lilleman sov knappt en timme under natten till söndagen och då får nationaldagen hamna i skymundan, fniss...

Nåväl, ny vecka och härlig nedräkning tills vi far till Sverige i slutet av juni, hmmm kanske ska se till att boka de där biljetterna bara...och jo just det, i dag har jag en studentfotografering, jag visar foton därifrån i morgon om jag får lov för "objektet" hehe.

Nu ska jag försöka få Theo att sova igen...hmmm det är mycket fokus på sömn nu förtiden, haha. Kram på Er!

Photos from our summer in Sweden last year, I can´t wait until we are there again, now it´s only 3 weeks left...I love living in Singapore but I also need my weeks every summer in Sweden, it would be terrible not to be able to enjoy Sweden when it´s at it´s best!

Today I have a photo shoot in Fort Canning Park, it´s gonna be a lot of fun, I will show you the result tomorrow! Have a great day!

söndag 6 juni 2010

Swedish national day
Grattis Sverige på nationaldagen! Jag önskar Er alla en underbar dag firandes vårt underbara hemland
. Berätta gärna om/hur ni firar Sveriges nationaldag!

Today we celebrate Swedens national day!Hugs to you all out there and take care of each other!

lördag 5 juni 2010

Size doesn´t matter...

Ja inte är det lätt att vara både tonårsmorsa och bebismamma samtidigt, om det inte är bebisen som håller en vaken om nätterna så är det dottern som ska komma hem efter sina kvällsäventyr...och ingen av dem gör att nattsömnen förbättras:).

I dag har vi en slappardag hemma, maken kom hem i morse från att ha varit i Indien en vecka och det är ingen hit att flyga nattflyg hem och tänka sig att lilla Theo faktiskt också sover nu på dagen, det gör han aldrig annars, tjoho!

Nu ska jag ut och fota lite hade jag tänkt mig, har fått en massa inspiration som jag behöver få utlopp för! ha en fab lördag!

Well it´s not easy being a teenage mom and having an small baby, I can tell you that much, none of them gives me much sleep at night:). But I guess that´s just how life works and I wouldn´t want it any other way:).

Baby Theo is actually sleeping during the day and I feel like going out taking some photos, it hasn´t been any time left for that the last couple of weeks...maybe I can hire my daughter to baby sit, hehe. Have a fab Saturday!

fredag 4 juni 2010

candycolla
Fredag och absolut sista skoldagen för barnen, jippie! Nu är sommarlovet äntligen här! Jag och sonen ska fira det med att beställa hem pizza och äta godis och dottern ska iväg på ett party och ha en kompis som sover över. Men det har också varit en jobbig och sorgsen dag för dottern, då många av hennes vänner nu flyttar från Singapore och detta år flyttar hennes allra bästa vän och det hade varit många tårar i slutet av skoldagen! Detta är det jobbiga med att bo utomlands att då och då försvinner din bästa vän...

Nä nu ska vi inte deppa ihop här, bäst att ringa efter pizzan, tjingeling!

The last day of shool, now a long summer holiday waits for the children! But today is also a very sad day for my daughter who is saying good bye to a lot of friends that are moving away from Singapore. I just talked to my daughter and there had been a lot of tears by the end of the school day...that is the hard part about living abroad that once in a while your best friend is moving and it´s really hard for them to handle that...even me gets sad when I think of it.

Well, now I´m ordering pizza and later we are having some Friday candy:). Have a great one!

onsdag 2 juni 2010

books

Just nu läser jag (eller snarare bläddrar) bakböcker och barnböcker. Bakböcker för inspiration till nya godsaker och barnböcker för att friska upp minnet när det gäller bebisar och vad som komma skall...det blir inte många lediga minuter när man har en liten kille som heter Theo och
trivs allra bäst i mammas famn, och som inte heller vill sova på dagen men just det sistnämnda försöker jag få in att han SKA sova, det kan väl aldrig vara bra att han är vaken i 5 timmar i sträck när han är så liten, övertrött är ju bara förnamnet!

I dag ska jag iväg på ett möte för att planera den kommande kräftskivan i september för 100 personer och vi ska försöka pressa priset med restaurangen och spika de första detaljerna. Det blir nog en lunch på samma ställe, deras nachos är super najs!

Ha en underbart fin onsdag!

The books that I read at the moment are baking books and children books, the first one because I need inspiration and the second one trying to re fresh my memory regarding having small children. You forget easily how it´s like:).

Today I´m off for a meeting at Blooies Roadhouse to plan the coming crayfish party in September, and we need to set some details before summer, I think I´ll have my lunch there as well, their nachos is so yummie!

Have a great day!

tisdag 1 juni 2010

orkide

När orkideérna börjar att tappa sina färgglada blomster, då tar jag tillvara på dem och placerar ut dem lite varstans i huset. Jag menar de är så otroligt uppiggande med sin färgprakt att det är synd att inte utnyttja det till fullo, eller hur?

I går åkte jag till ambassaden och fick Theos personnummer, det ser lite annorlunda ut jämfört om man är född i Sverige...undrar om han får byta när man flyttar tillbaks till Sverige? Nåväl, han fick ta sitt passfoto också och det ska gudarna veta att det är inte lätt att få en 5 veckors bebis att titta rakt fram på beställning, och dessutom titta med båda ögonen, jag tror att resultatat blev att han har ett öga halvöppet och det andra helt stäng, haha, men huvudsaken är att fotot blir godkänt, sen hur det ser ut struntar jag i.

Tror att jag ska försöka boka resan hem till Sverige i dag, så det är klart och vi har det att se fram emot! Kram till Er!

When the flowers of the orchid starts to drop down the bench I just don´t throw them away, no I try to place them around the house, why not try enjoy the colours of the flowers for as long as you can, right?

Went to the Swedish Embassy yesterday to take Theos passport photo, and I tell you this much it´s not easy to have a 5 week old baby to have both his eyes open at the samt time, and definitely NOT in demand, haha...one eye closed and the other eye slightly open....hmmm well as long as it´s approved I don´t care how it looks:).

Today I think I will try and book the trip to Sweden, so we have something to look forward to! Hugs to you all:).